utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 عنوان خمیردندون 139 بازدید | 16 پست بچه ها من تازه کامپوزیت کردم دندونامو بعد دوسه روز لای دندونام زردی گرفت کسی سابقه همچین چیزی دلشته مشکل ازچیه بااینکه همیشه از نخ دندون استفاده میکنم و مسواک هرروز میزنم ولی لای دندون زرده خیلی تابلوعه زشت کرده شما راهی پیشنهاددارید؟ 1403/09/25 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 شاید جنسشون خوب نبود اخه هرچقدرم خوب نباشه نباید در عرض چن روز لای دندون زردی یزنه که
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 کامپوزیت چیه خدایی ادم ی مسواک بزنه کافیه واقعن خودمم پشیمون شدم.
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 شما سابقه کامپوزیت نداشتین ؟ همچین چیزی براتون پیش نیومده؟
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 اخه پیش دکترمم رفتم میگه خودت رعابت نکردی در صورتی که من همیشه هم نخ دندون یسره استفاده میکنم هم مسواک .نمیدونم واقعن مشکلش چیه.
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 اگع کسی انجام داده لطفا میشه راهنمایی کنید از چ برند خمیردندونی استفاده میکنید
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 27356 من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم مثل مال شماس زرد میشه کناره هاش.فکر کنم به برند کامپوزیت ربط داره
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ... عه ینی مشکل از برندش هستش خب ایشون چیکارکردن بعدش درست شد دندوناشون یانه ؟
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 عه ینی مشکل از برندش هستش خب ایشون چیکارکردن بعدش درست شد دندوناشون یانه ؟ شما میدونی از چ برندی استفاده کردن؟
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 شما میدونی از چ برندی استفاده کردن؟ من خودم کاریزما زدم
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 27356 عه ینی مشکل از برندش هستش خب ایشون چیکارکردن بعدش درست شد دندوناشون یانه ؟ اره گاهی زرد میشه بعد درست میشه.نمیدونم والا.من فکر میکردم مسواک نمیزنه.نپرسیدم ازش چیزی
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ... دندونا خودش سفید مونده ولی لای دندون لامصب زرد میشه خیلی ضایعس نمیدونم از چیه ینی این اتفاق روز بعد کامپوزیتم افتاد تو یک روز لای دندونام زردی گرفت .
utre مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 23 اره گاهی زرد میشه بعد درست میشه.نمیدونم والا.من فکر میکردم مسواک نمیزنه.نپرسیدم ازش چیزی بابااین دکترا فقط میخان از سرشون وا بکنن پرسیدم میگه اصلا مسواک نزدی نخ دندون نزدی خودت مراقبت نکردی .درحالی ک همه اینکارهارو کردم.ینی منظور شما اینه خودبخود زردی لای دندون برطرف میشه ؟؟؟ چیزس نیس که بزنیم زردیش ازبین بره؟