axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 عنوان درمان افسردگی 430 بازدید | 51 پست چیکارباید بکنم انرژی هیچ کاری ندارم همیشه غمگین و ذهنیت منفی دارم حوصله هیچی ندارم صبح ها هم کوفتم هیچ کار مفیدی نمیتونم بکنم آسیب روحی بدی هم دیدم چندین ساله همینم نگید برو مشاوره اگه میتونستم میرفتم حتما اینجا اگه میتونید بهم کمک کنید خوشحال میشم :) اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 1403/09/25 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مندلارامم عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7954 منم من خانوادم کشتنم نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 منم من خانوادم کشتنم به سلامتی اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
313yekmontazer عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 13090 الکی بخند. وقتی که بخندی مغزت نمی فهمه الکی خندیدی هورمون تولید می کنه شاد میشی .ذکر یونسیه گوگل سرچ کن روزی چهارصد بار بگو حتی افسردگی ماژور هم خوب می کنه .نماز مخصوصا اولش جوری روحیه ات خوب می کنه که خودتم باورت نمیشه
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 چرا به سلامتی؟! یعنی چی کشتنم ؟؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 چرا به سلامتی؟! حس میکنم داره دست میندازه اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
مهراز۳۰ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 106 حس میکنم داره دست میندازه من فک کردم میگه خانوادش باعث افسردگیشن
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 الکی بخند. وقتی که بخندی مغزت نمی فهمه الکی خندیدی هورمون تولید می کنه شاد میشی .ذکر یونسیه گوگل سر ... برا کسی که هاد تر از این حرفا باشه چی ؟؟ اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 4913 بچع ها کسی فلوکستین ۲۰ خورده؟؟؟چجوره؟؟برا چیه؟؟خوبه؟؟عوارضش؟؟
axtargal مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 3629 من فک کردم میگه خانوادش باعث افسردگیشن من زیادی بد بینم پس واقعا دیگه نمیتونم خودمو تحمل کنم .... اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن
develop عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1195 منم منممم همینم از یه دختر شاد و سرحال و مثبت تبدیل شدم به کسی که مدام به فکر خودکشیه
بهاااارجون عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4547 خودت و مجبور کن به هرجون کندنی هم باشه کار کنی بایددددد کار کنی که خسته بشی اینجوری دیکه افسردگی هم یادت میره تا حدودی اینو من میگم که افسرده م و قرص مصرف میکنم تجربه کردم وقتی کار دارم حس بد کمتری دارم البته قطعی نیس تجربه من بود 🙏