2777
2789

سر چی

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بردار شوهر دارم روزگارمونو سیاه کرده

به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی ادم اعضای یکدیگرند 🥲🤦😅

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

ماهم هفته گذشته تا مرز طلاق رفتم فقط بخاطر خانواده ش

بردار شوهرم معتاده زنشم طلاق گرفته ازش تازگیا دو تا بچه دارن یه دختر 9 ساله یه پسر پنج ساله که مادر شوهرم نگهشون میداره بخدا ماه پیش شوهرم دو تومن برای برادر شوهر چک کشید که پاسش نکرد خودش پاس کرد الان رفته واسه پسر اون لباس خریده بخدا من خودم الان یه شلوار یه کفش درست حسابی ندارم کلیم ب مردم بدهکاریم سر این دعوامون شد  

چی انتظار داری الان میان میگن سیاست داشته باش بزار بگه حق با شوهره و فلان😒😒😒😒

بعدشم مادر شوهرم اومده میگه چیه صداتون میاد برا چی دعوا میکنین منم گفتم من تازه کاپشن نخریده بودین برا ایهان مگه شوهر من داشت میخرید تو نمیزاشتی یه مقدار دلت میسوخت برگشته میگه رضا اختیار نداره نخره چیزی فردا که رضا اومد میارم میدمش ب رضا میگم رضا اختیار نداری نخر 

بردار شوهرم معتاده زنشم طلاق گرفته ازش تازگیا دو تا بچه دارن یه دختر 9 ساله یه پسر پنج ساله که مادر ...

حق داری میدونم درک میکنم

به جای دعوا با آرامش بهش میگفتی تا انقد اذیتت نکنه.

مردا خیلی وقتا بی منطق میشن

خیلی زمان میبره تا بفهمن که زناشون دشمن شون نیستن