2777
2789
عنوان

Shayan ام باردارا لطفا بیاید نگرانم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 57 پست
دکتر بهم گفت حرکاتش تو ماه اخر کم میشه  ببین حرکت میکنه ها اما کمتر شده

عزیزم اصلا نگران نباش.ولی چون نگرانی و نگرانیتم برام قابل درکه شبا برو یه nst بده تا خیالت راحت شه.دوست من دو هفته آخر منتهی به زایمانش مرتب میرفت nst میداد.انشالله چیزیش نمونده فقط سه هفته دیگه مونده

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تکون میخوره الان بازم یه عالمه تکون خورد😘

ااای جانم.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
متاسفانه من تو۳۴هفته بدلیل کمبودحرکات بچه توبیمارستان بستری شدم و بعدم اورژانسی سزارین شکرخداالان دخ ...

ببین الان کلی تکون خورد بچم کلا بچه من از اولم صبا خیلی تکون نمیخوره شبا خیلی تکون میخوره

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ببین الان کلی تکون خورد بچم کلا بچه من از اولم صبا خیلی تکون نمیخوره شبا خیلی تکون میخوره

طبیعیه منم شبا بیشتر تکون میخوره پسرم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیزم اصلا نگران نباش.ولی چون نگرانی و نگرانیتم برام قابل درکه شبا برو یه nst بده تا خیالت راحت شه.د ...

نازگل جونم فک کنم خواب بود دوباره حرکاتش شروع شد خداروشکر😘😘😘

استارتر جون چیزی نیست منم اینطوری شدم دکتر گفت ماه های اخر چون بزرگ شده جاش تنگه وحرکتاش ضعیف

واااای عاشقتم ممنون عزیزه دلم 

خداروشکر عزیزم ان شالله زودتر این چندوقته هم میگذره فسقل جونو تو بغلت بگیری 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الحمدالله.کی این بچه ها دنیا بیان ما یه نفس راحت بکشیم😧

راستی پسد من عصرا که میشه قشنگ میتونم حرکت پا و باسنشو زیر پوستم حس کنم.دس میزنم قشنگ پشتش میاد زیر دستم😍😍😍😍