2777
2789
عنوان

Shayan ام باردارا لطفا بیاید نگرانم😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم الان تکون خوردا اما حرکات کمتر شده

عزیزم برو دکتر کمتر تکون بخوره خدایی نکرده یعنی داره کمتر نفس میکشه توام هفته های اخرته 

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝
چیزشیرین بخوروراه بروبعدبه طرف چپ بخواب اگه تکون خوردمثل قبل که هیچ ونگران نباش وگرنه سریع بروبیمارس ...

اره تکون میخوره الان بازم یه عالمه تکون خورد😘

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
یه وعده غذای خیلی خوب بخور (قوی تر از وعده های قبلی) نوشیدنی شیرین بخور و دراز بکش یک ساعت بعد منتظر ...

بعد از غذا تکون خورد اما نسبت به ثبل یکم حرکاتش کم شده

دکترم گفت اوج حرکات بچه از ساعت7 شب تا 11شبه

برای من شدت و قدرتش کم شده. ولی زیاد حرکت میکنه همچنان. یه نوشیدنی یا شیرینی واسه من جواب نمیده ...

اره برا منم قدرتش کم شده همش زیر پوستم حرکت میکنه ها اما دیگه اونجوری لگد نمیزنه

متاسفانه من تو۳۴هفته بدلیل کمبودحرکات بچه توبیمارستان بستری شدم و بعدم اورژانسی سزارین شکرخداالان دخترم پیشمه،اولش تکوناش به شدت کم مثل اوایل بارداری اصلالگدزدنشواحساس نمیکدنمیکردم حتی بادجودخوردن چیزای خیلی شیرین.نوارقلبم که گرفتن خوب نبودسونوگرافی کمبودحرکات دخترموتاییدکردوسزارین شدم

عزیزم برو دکتر کمتر تکون بخوره خدایی نکرده یعنی داره کمتر نفس میکشه توام هفته های اخرته 

وااای توروخوا اینجوری نگو😰😰😰

وااای شماها خیلی خوبید😘😘😘

خوبی از خودته عزیزم.

داستان زایمان اولتو خوندم و از ته ته ته قلبم دعا میکنم این یکی رو سالم و سلامت بگیری بغلت و شادی رو به خونه تون بیاره.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄