2777
2789
عنوان

لبخند زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این لبخند کنترل شده هست. نیست؟

نیست یه ذره باز تر میشه ته خندم

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
دارم جدی میگم ولی واقعا خوشگلی خندت هم زیباس مثل خودت

قربونتون برم مرسی چشماتون خوشگل میبینه

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
دارم جدی میگم ولی واقعا خوشگلی خندت هم زیباس مثل خودت

چند سال بهم میخوره

خیلی سخته کنترل کنی من فرار میکنم میرم تو راه پله یا آشپزخونه ای جایی😂

خنده رو ک عمرا بتونم بگیرم یعنیا رفیقام بوخورن زمین من ناخودآگاه غش غش میخندم یا انقدر جلو دهنمو میگیرم لبمو گاز میگیرم اخرم از چشمام مشخص میشه 

نیست یه ذره باز تر میشه ته خندم

خب پس این لبخند اصلا مشکلی نداره

از نظر زیبایی شناسی جهانی و بدون دخالت دادن سلیقه شخصی خودم، زیبا هم هست

اون بچه هنوز معیارای زیبایی شناسی درش تکامل پیدا نکرده. خامه و زیبایی واقعی رو نمیبینه که همچین حرفی زده

منم لبخندم لثه ای خجالت میکشم ازته دل بخندم

من عاشق خنده و لبخندای یه مرد شدم که شدیدترین نوع لبخند لثه ای رو داشت. با دندونای نه چندان خوش فرم.

بعد من از بچگی رو فرم دندون و لبخند خیلی حساس بودم.

ولی اینو که دیدم اصلا معیارام عوض شد.

یعنی الان بعد از ۷ سال هنوزم لبخندش به نظرم یکی از قشنگترین لبخندای دنیاست

دلیلشم این بود شاید که چون خیلی اعتماد بنفس داشت. هیچوقت خنده‌ش رو قایم نمیکرد. خوش خنده بود و حتی چشاش هم میخندیدن

توام لطفا اعتماد بنفس داشته باش