2777
2789
عنوان

لبخند زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه تو میتونی بخندی من چی بگم که دندون بالاییم کجه اصلا نمیتونم بخندم🙂💔💔💔

منم یکیش کجه بالا نگاه کن رفتم سه سال پیش ارتودنسی خیلی گرون میشد واسم روکش کرد ولی حالا همش میترسم کنده بشه 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
من دندونام همه کج و کولس😂تو دندون هات انقد منظمه🥲

منم روکش کردم یه دونش اینجوری بود

خاهر دلت ک خون باشه اعتماد بنفست میره من صفرم تو اعتماد ب نفس حس میکنم زشتم

چون مامانم همیشه ایراد گرفته تا کنارش رفتم گفته ها یا بو میدی یا دهنت بو میده یا زشتی یا من لاغرم مسخرم می‌کنه با اینکه من مسواک میزنم یه درمیون حموم میرم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
من میخندم دماغم پهن میشه به همه چیزم خندم میگیره نمیدونم چیکار کنم😂

وای منم 

میدونی میگن اونایی ک زود گریشون میگیره زودم خندشون میگیره منم همش میخندم وقتی نخندم همه میگن چیزی شده😂

وای منم میدونی میگن اونایی ک زود گریشون میگیره زودم خندشون میگیره منم همش میخندم وقتی نخندم همه میگن ...

دقیقا من هم به همه چی میخندم هم گریه میکنم خیلی گریه میکنم😂😂مثلا یکی پدرش بیست سال پیش فوت شده داره با خنده خاطره تعریف می‌کنه من اینور میزنم زیر گریه  در اون حد

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

دقیقا من هم به همه چی میخندم هم گریه میکنم خیلی گریه میکنم😂😂مثلا یکی پدرش بیست سال پیش فوت شده دار ...

😂منم ولی خیلی خودمو کنترل میکنم