2777
2789
عنوان

گیرافتادم

73 بازدید | 4 پست

دوستان تاپیک قبلی مشکلمون گفتم الان زنگ زدم عین آدم گفتم که شرایطمون جور نیست یکم عقب بندازیم یه هفته اینا قطع کرد زنگ زدم میگه بدووو بدو حرف بزن زودباش دیگه چی ؟ یعنی آدم منطق نباید داشته باشه؟

خب دختر خوب چرا اینقدر برات عجیبه؟! نرمال نیست ایشون، هزار سجده شکر بجا بیار که الان قبل از هر جریانی متوجه شدی! کاملا مشخصه تعهدی نسبت به اینده نداره و تلاشی برای مدیریت شرایط نمیکنه! 

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب دختر خوب چرا اینقدر برات عجیبه؟! نرمال نیست ایشون، هزار سجده شکر بجا بیار که الان قبل از هر جریان ...

من انتظاری که داشتم این بود بگه فدای سرت مهم نیست درست میگم؟ این رفتار نرماله

من انتظاری که داشتم این بود بگه فدای سرت مهم نیست درست میگم؟ این رفتار نرماله

بله قطعا

والا اوناییکه مشکلم داشته باشن روزای اول شده با دروغ ناز میکشن، این دیگه کیه از اولش داره ناسازگاری میکنه! انگار یه وظیفه رو می خواد از شرش خلاص بشه زودتر. حتی بعدا هم‌اومد با سرشکستگی زود گول نخور! این معلومه نرمال نیست

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله