2777
2789
عنوان

بچه ها یه دیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
ما خونمون مال خودمونه آپارتمان نیس که

حتما بگو پس خَيلي زود، ولي اينجوري نگي يكي جلو پام گل ميريزه، بگو اين گلارو ديديً نميدونم كي مياد ميريزه بعد توضيح بده كامل بهش از كجا تا كجا هستن گلا 

واسه ما هم پيش اومده بودً اين موضوع يكي ميومد در خونهً جلو پاركينگ مينوشت دوستً دارمً و گل ميزاشت و ...

همين موضوع هم محله مامانم اينا اتفاق افتاد

جالبش اينه دختر محرد محله شون نبود و حروف اول اسمهايي هم كه مينوشتن با دخترهاي محله همخوني نداشت

از طريق دوربين ها فهميدن يه دختره و هاشق يكي از پسراس😂😂😂😂 فكر همه اول رفته بود به دختراي نداشته محله طفلي دخترا😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بچه ها فقط این نیس که....   رو ماشینمو خط زده بودن یه ماه پیش.حرفای تهدید آمیز زده بودن.فک ...

خوب عزيزم قضيه خَيلي جديه چرا نگفتي به خودت شك داريً؟ كسي كه حتي ماشينتو بياد خط بندازه يعني تاحالا با شوهرت نديدتت؟ 

خوب عزيزم قضيه خَيلي جديه چرا نگفتي به خودت شك داريً؟ كسي كه حتي ماشينتو بياد خط بندازه يعني تاحالا ...

ماشینو دیده.اما چون صبح ها یه ساعت دیر تر از من میره اونم با ماشین فک نکنم متوجه گلا شده باشه. چون میگف اگه فهمیده بود

اگر امكانش رو داريً ي دوربين هم نصب كن جلوي در خونهً خيالت راحت ميشه، وقتي تهديد هست و خط انداختن، منم فكرم رفت به اسيد پاشي، ماشبن يكي از دوستامو خواستگارش كه جواب منفي داده بودً اسيد پاشيد، تَو كه كاري نكردي پس به شوهرت بگو خدايي نكرده هر مسئله اي هم پيش بياد تَو بيشتر از اين درگير نشي، ماشينت خط افتاد به شوهرت چي گفتي؟