2777
2789
عنوان

دیگه خدای من نیست

112 بازدید | 9 پست

خسته شدم 

فقط برای بقیه خدایی کرد واسه دخترای خراب که خوب خدایی کرد 

من کیم؟

چه سگی هستم 

خسته شدم انقد نماز خوندم و بدبیاری برام اومد دیگه هیچی نمیخوام بره برا بقیه خدایی کنه 

نماز نمیخونم بزار هر چی گناه هست پای من بنویسن

انقد عصبانیم دستام دارن میلرزن 

هیچییی نمیخوام جز روز مرگم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صدام. گرفته 

گناه من چیه 

ینفر دیگه به من خیانت کرد من باید طعنه شو بشنوم؟ 

من شده هرزه 

چرا خدایا مگه منو نمیبینی؟ منو نگفتن خدا جبران میکنه پس کو 

کجاست 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اگر این حسا برای اینکه تو رو به یه‌پسر نرسونده کلی قصه دارم برات بگم ولی اگر چیز دیگه اس نه

برا یه پسر نیست دو ساله دارم خون دل میخورم هی میگم خدایا یه درد زدی بدترش نکن بع ولا خسته ام به قران خسته ام 

زندگیم داغونه 

تاپیک قبلیم فقط یه مورد کوچیک بود

والا راست گفتی فعلا خدا هم خدای خرابهاست 

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

من از ۱۲۴۰۰۰صلوات حاجت محال گرفتم امتحانش کن

اپنم امتحان کردم هر دعایی فکرشو کنی خوندم 

مشکل از من نیست مشکل اینه خدا منو نمیخواذ منم راحتش میزارم 

به ولا به خاطر مادرم نبود خودمو خلاص میکردم

والا راست گفتی فعلا خدا هم خدای خرابهاست

من از همون روز اول طالعم سیاه بود