2777
2789
عنوان

ازدواج

101 بازدید | 14 پست

چندساله دوستیم ، مسئولیت پذیر نبود بهش فرصت دادم خیلی گوش نداد اخر دعوامون شد هم زمان تو خونوادمم اعصاب خوردی داشتم . خونوادش گفتن چرا ازدواج نمیکنید؟رفته گفته حال روحیش خرابه. حتی نگفته چون من مسئولیت پذیر نیستم. اینجوری من و به خونوادش معرفی کرده!مشکل روحی داره!هر حرفی پیشش درد و دل کردم به خونوادش گفته. کلا درکی از حریم نداره. باهاش ب هم میخوام بزنم من چجوری با این خونواده وصلت کنم وقتی اینجوری از من حرف زده. نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت داری میگی احترام و ارزشی برای شما قائل نیست و نابالغه، بهتره به یک فردی که در این زمینه تخصص داره مراجعه کنید تا شما رو راهنمایی کنه بلکه بتونید روی عزت نفس خودتون کار کنید که دیگه براتون انقد سخت نباشه انتخاب جدایی از همچین آدمی 

همینکارو میکنم. از من چه تصویری ساخته. بعدا چی میگن اونا

همش میشه سرکوفت

حتی بهترینم باشن یه جایی طعنه میزنن

اینم درنظر نگیری ادمی که راز دارومحرم همسرش نباشه به درد نمیخوره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دقیقا. از سرکوفتا میترسم. غلط بدی کردم اسرارمو گفتم

پس بیخیال بشو وتمام

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مجبورم کات کنم. این چه ازدواجی میخواد بشه

مجبور نیستی

اتفاقا عاقلانه داری تصمیم میگیری

عزیزم ادما تو‌ دوستی سعی میکنن بهترین خودشونو نشون بدن

دیگه کسی که تو همین دوستی اذیتت کنه بعد ازدواج‌ خدا میدونه چه شکلی میشه

ولی بازم از مشاور کمک بگیر

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اره راست میگی ، ولی میدونی بدبختی چیه؟اینکه ترس دازم، ترس دارم این بره هیچکس واسه ازدواجم نیاد

نترس بابا ادم قحطی نیومده