2777
2789
کاش ماله منم خوب شع اره اینم شبی جوشه میمیرم و زنده میشم شوهرمم سرکاره شرایط دکتر رفتن برام سختهفعلا ...

اگه کیست مویی باشه ک با اینچیزا حل نمیشه بالاخره اون مو زیر اون پوست میمونه

فقط میتونی درد و ورم جوشو بخوابونی. سیرهم جوشو میسوزونه...

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

اگه کیست مویی باشه ک با اینچیزا حل نمیشه بالاخره اون مو زیر اون پوست میمونهفقط میتونی درد و ورم جوشو ...

یعنی با عمل کردن اوکیه؟

خیلیا عمل کردن دوباره دراومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنم ترو خدا ب من بگو😔مردددم و زنده شدم چند روزه

عزیزم برو داروخانه پماد تتراساکلین بگیر روزی ۳ بار بزن پانسمان هوم بزار روش که پس نده به لباسات 

برای شبم پماد مرهم سیاه بگیر از داروخانه فقط شب موقعه ی خواب بزن تا سر باز کنه 

اونم پانسمان بزار روش بمونه 

هر شب بزن 

بعد فقط به یکی بده نگاه کنه هر روز که مو اومد بالا بکشه بیرون برات

عزیزم برو داروخانه پماد تتراساکلین بگیر روزی ۳ بار بزن پانسمان هوم بزار روش که پس نده به لباسات برای ...

منم انجام بدم مشکلی نداره؟

واقعاً تحمل درد و جراحی اینارو ندارم. نقاهتشم ک طولانیه...

منم انجام بدم مشکلی نداره؟واقعاً تحمل درد و جراحی اینارو ندارم. نقاهتشم ک طولانیه...

نه انجام بده عزیزم بزار سر باز کنه مو بیاد بیرون دیگه خوب میشی 

کلا هزینشم صد تومن نمیشه 

فقط برای عفونتا باید چرک خشک کن بخوری اگه آب میده

نه انجام بده عزیزم بزار سر باز کنه مو بیاد بیرون دیگه خوب میشی کلا هزینشم صد تومن نمیشه فقط برای عفو ...

مرسی ازت.

من بدبختیم اینه خجالت میکشم از کسی کمک بگیرم و الا اینهمه ولش نمیکردم تا الان🤦🏻‍♀️

یه ماه تمام من آموکسی سیلین خوردم برا معده م ولی تاثیری رو این نداشت!

مرسی ازت.من بدبختیم اینه خجالت میکشم از کسی کمک بگیرم و الا اینهمه ولش نمیکردم تا الان🤦🏻‍♀️یه ماه ...

عزیزم خجالت نکش این کارو چند روز انجام بده بعد به یکی بگو نگاه کنه مو بیاد بیرون دیگه راحت میشی 

چرک خشک کنم دیگه پس قعط کن فعلا 

ان شالله خوب بشی عزیزم 😘