2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روی گردنم بین ۲تا ترقوه تو گودی گردن زدم اما الان منصرف شدم و باید برای از بین رفت جاش برم لیزر

گررررررردن ؟؟؟😐😐

نه به نظر منم جالب نی اونجا 

اما ناف رو خیلی دوست دارم 

زبونم همینطور 

گررررررردن ؟؟؟😐😐نه به نظر منم جالب نی اونجا اما ناف رو خیلی دوست دارم زبونم همینطور

۱۶ سالگی جوگیر بودم با دوستام رفتیم بیرون اونا رو گوش و ناف و وسط سینه زدن من خواستم مثلا متفاوت باشم که قشنگ تر زدم😂😂😂 الان خیلی جاش مشخص نیست ولی شبیه جوش شده

۱۶ سالگی جوگیر بودم با دوستام رفتیم بیرون اونا رو گوش و ناف و وسط سینه زدن من خواستم مثلا متفاوت باش ...

آره بابا نوک سینه میزدی درد بیشتری میکشیدی بهتر بود🤣🤣🤣🤣🤣

به قول خودت قشششششنگ ترررررر زدیاااااا🤣🤣🤣

آره بابا نوک سینه میزدی درد بیشتری میکشیدی بهتر بود🤣🤣🤣🤣🤣به قول خودت قشششششنگ ترررررر زدیاااااا� ...

دقیقا😂😂

ولی برام عبرت شد حداقل تا سن ۲۳ سالگی تتو نزنم اون موقع عشق تتو بودم خداروشکر وقت نشد برم بزنم وگرنه الان رو شکمم یه میکی موس نمایان بود😂😂 کلا سادگی رو الان بیشتر دوست دارم

دقیقا😂😂ولی برام عبرت شد حداقل تا سن ۲۳ سالگی تتو نزنم اون موقع عشق تتو بودم خداروشکر وقت نشد برم ب ...

آره منم تتو دوست ندارم 

اما مچ‌ پامو خیلی دوست دارم یه طرح تحریک کننده بزنم 

که پسرا رو بفرستم رو هوا 😉🤤😅

چون میدونی که اکثراً فوت فتیش هستن🤣🤣🤣