منم روز چهارده و پونزده سیکلم لکه بینی قهوه ای داشتم بعد قطع شد، از چیه ینی
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وای من هنوز موعد پریودم نرسیده، خدانکنه باردار باشم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱
اصلا درد و علائم ندارم ، بارداری بدون علائم میشه؟😢😢
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم و الان قط شده زیر شکمم بعضی وقتا تیر میکشه با پهلوهام
عزیزم خدا اگر به ما زجر انتظار کشیدن رو داده 😔 جلوتر از اون به قلب بزرگ داده کاری از دستمون بر نمیاد به جز غصه خوردن انتظار کشیدن و گذر زمان حل میکنه پس منتظر بمون چون چاره نداری تا یا متوجه بشی بارداری یا پریود بشی من تا حالا اینطوری نشدم شایدم شدم یادم نیست منظور تجربه ندارم