2777
2789
عنوان

لکه بینی

110 بازدید | 14 پست

خانوما من چهار روز مونده ب پریودم الان ا دیشب لکه بینی دارم دیشب صورتی کمرنگ بود امروز لکه قهوه ایی بنظرتون باردارم یا پریودیه؟؟

تو را من برگزیدم از میان اینهمه خوبان..🤍

منم روز چهارده و پونزده سیکلم لکه بینی قهوه ای داشتم بعد قطع شد، از چیه ینی

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

منم روز چهارده و پونزده سیکلم لکه بینی قهوه ای داشتم بعد قطع شد، از چیه ینی

بعضیا میگن لانه گزینی نمیدونم

باردار نبودی؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضیا میگن لانه گزینی نمیدونمباردار نبودی؟؟

وای من هنوز موعد پریودم نرسیده، خدانکنه باردار باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

تستی بده خب

اصلا درد و علائم ندارم ، بارداری بدون علائم میشه؟😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا درد و علائم ندارم ، بارداری بدون علائم میشه؟😢😢

منم مث توم دردی چیزی ندارم ولی لکه بینی دارم تو اینترنت زدم علائم لانه گزینی بود

منم و الان قط شده زیر شکمم بعضی وقتا تیر میکشه با پهلوهام

عزیزم خدا اگر به ما زجر انتظار کشیدن رو داده 😔 جلوتر از اون به قلب بزرگ داده کاری از دستمون بر نمیاد به جز غصه خوردن انتظار کشیدن و گذر زمان حل میکنه پس منتظر بمون چون چاره نداری تا یا متوجه بشی بارداری یا پریود بشی من تا حالا اینطوری نشدم شایدم شدم یادم نیست منظور تجربه ندارم

[QUOTE=364652855]عزیزم خدا اگر به ما زجر انتظار کشیدن رو داده 😔 جلوتر از اون به قلب بزرگ داده کاری از دستمون بر نمیا ...[/QUOT

من زیاد نیس ک اقدامم ولی نمیدونم چرا استرس گرفتم🥲