2777
2789
عنوان

خانوم هایی که عروسی کردن بیان🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چ حرفیهسیگار رو هم ب راحتی نمیتونن کنار بذارناین حرف تاوان داره براتونهر چیزی رو راحت و بدون فکر ...

مخدرها اعتیاد دارن . گل مخدر نیست محرک هست . من تاوان رو نمیتونم قبول کنم چون در کتب درسی دانشگاه اینجور نوشته شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مخدرها اعتیاد دارن . گل مخدر نیست محرک هست . من تاوان رو نمیتونم قبول کنم چون در کتب درسی دانشگاه ای ...

هر چیزی ک سیستم بدن رو از حالت طبیعی خارج کنه و بدن بدون اون حالت نرمالش رو نداشته باشه پس اعتیاد آور هست

گل اگه مشکلی نداره تو بیا کانابیس رو پرورش بده ببین چطور باهات برخورد میشه و چ عواقبی داره 

هر چیزی ک سیستم بدن رو از حالت طبیعی خارج کنه و بدن بدون اون حالت نرمالش رو نداشته باشه پس اعتیاد آو ...

من نمیتونم حرف شما روبپذیرم و متقاعد بشم تمام دروسی که در باره آثار محرکها در دانشگاه برامون تدریس شد غلط بوده . 

کاشت شاهدانه یا همون کانابیس هم منع قانونی نداره به طوری که مزارع شاهدانه در مملکت زیاده و شما میتونی به‌راحتی محصول شاهدانه رو خریداری کنی 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

من نمیتونم حرف شما روبپذیرم و متقاعد بشم تمام دروسی که در باره آثار محرکها در دانشگاه برامون تدریس ش ...

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کاشت و تولید گیاه شاهدانه که از آن ماده مخدر گل به دست می‌آید، جرم است و حتی در شرایطی مجازات اعدام برای آن در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کاشت و تولید گیاه شاهدانه که از آن ماده ...

برگ شاهدانه ایرانی پنج پنجه هست ولی برگ شاهدانه آمریکایی که ماری‌جوانا ازش بدست میاد هفت پنجه هست . شاهدانه ایرانی که کشتتش آزاده خواص ماریجوانا داره ولی کمتر . حتی خیلیها توی حیاط خانه خودشون اون نوع آمریکاییش رو میکارن و ازش  استفاده میکنن . من حتی در یکی از شهرهای جنوب فارس در بولوارهای خیابان دیدم کاشته بودن .