karaneh مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 4357 عنوان اسم پسر 193 بازدید | 18 پست میخوام اسم پسرمو بزارم محمد رادین نظرتون چیه میخواستم رادین خالی بزارم اما خانواده شوهرم هی گیر میدن که در اینده بچه ها بهش میگن رانی باید ی محمد هم بزاری اولش واقعا اعصابم خورده 1396/09/15 | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 اگه به حرف مردم باشه بهش میگن ممد رانی ....دو اسمه نزار چون همون اولی رو صدا میکنن �
atefe_96 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 977 ببين به منم هى ميگفتن نزار اميررضابه لج همه اسم پسرمو اميررضا ميزارميا محمد خالى بزار يا رادين خالى اين ٢ تا اصلا باهم جور در نميانبچه توعه به اونا مربوط نيس خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 من هنوز مادر خودمم نمیدونه میخام اسم چی بزارم چون دوست ندارم شک کنم و نظرم عوض بشه وگرنه اسم نویان رو انتخاب کردم واسه پسرم �
atefe_96 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 977 من هنوز مادر خودمم نمیدونه میخام اسم چی بزارم چون دوست ندارم شک کنم و نظرم عوض بشه وگرنه اسم ... عزيزم تيكر منو ببين تاريخ زايمانمون يكيه😆 خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا
banoye_shahrivaii عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 10133 اسم محمدمتین ودوسدارم ... ولی اینکه شما گفتی بنظزم ترکیب جالبی نیس... )): نمیدوستم .. محمد تنهاخشگل تره به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید تا استقلال بی سرور نماند ... !!!! من(سوگندپرسپولیسی) پرسپولیسیم و پرسپولیسی خواهم ماند!!
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 عزيزم تيكر منو ببين تاريخ زايمانمون يكيه😆 واااااااااای عـــــــــــزیزم 😍😍😍😍 چه جالب چه دقیق 🙈🙈🙈🙈 حالا شما طبیعی باشید دیر تر میاد خدا نگهدارش باشه جوجه ت رو �
atefe_96 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 977 واااااااااای عـــــــــــزیزم 😍😍😍😍 چه جالب چه دقیق 🙈🙈🙈🙈 حالا شما طبیعی باشید دی ... اره عزيزم طبيعى ام ولى بازم معلوم نيس اخه بريجه هنوزسونو وزن رفتى؟من ٢٧ اين ماه نوبت سونو دارم انشاالله جوجوى شما هم سالم بياااااد خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 اره عزيزم طبيعى ام ولى بازم معلوم نيس اخه بريجه هنوز سونو وزن رفتى؟ من ٢٧ اين ماه نوبت سونو دارم&n ... من هفته بیست و شش رفتم نهصد بود وزنش حالا منم اخر ماه نوبت سنو دارم 😄 کاش پیش هم بودیم باهم میرفتیم چه هیجان انگیزه یکی مثل خودم یافتم 😄😄😄😄😍 �
atefe_96 عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 977 من هفته بیست و شش رفتم نهصد بود وزنش حالا منم اخر ماه نوبت سنو دارم 😄 کاش پیش هم بودیم باهم ... خخخخدلم ميخواد بيشتر باهم باشيم درخواست دوستيمو قبول كن جاى ديگه صحبت كنيم🙈 خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا
سروین_بانو عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 5030 والا از اون ترکيبای ناهماهنگيه که همه ميفهمن در اثر عدم تفاهم طرفين اسم بچه شده اين!