mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 عنوان یک ماه پریود 332 بازدید | 14 پست یک ماهه پریودماین وسط یروز پاک شدم و دوباره پریود شدمالان نمیدونم چیکار کنم واقعادکتر بهم قرص اهن داد ولی بیشتر شد خونریزیالانم ک کمر و رحمم دررررد میکنه🥲چیکار کنم امروز که مطب بسته هست و منم خابگاهم🤦♀️ دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " 1403/09/25 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 برا کمتر شدن پریودی اسیدمفنامیک من خوردم چند بار دوبار خوردم اتفاقی نیوفتاده🤦♀️ دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
سوزنطلا عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1666 صبح ناشتا گل همیشه بهار دم کن و بخور و عصرها هم فوفل بشکن چند تا تیکه بشه بعد دم کن و بخور یه کم دبش هست تا 3روز انجام بده ولی سر یه ساعت معینی من که انجام دادم تمام شد امیدوارم برای شما هم جواب بده
قاصدک۲۱۰۱ عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1723 دوبار خوردم اتفاقی نیوفتاده🤦♀️ گرمیجات نخور حتما برو دکتر
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 ال دی بخور مامان منم قطع نمیشد یه ماه خورد میزون شد خب الان یماهه پریودم بخورم؟ قطع میشه؟ چون میگن قرصو نخوری باز شروع میشه خونریزی دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 صبح ناشتا گل همیشه بهار دم کن و بخور و عصرها هم فوفل بشکن چند تا تیکه بشه بعد دم کن و بخور یه کم دبش ... قرص اهن ففول از اون کپسولیا دارم🥲 دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 گرمیجات نخور حتما برو دکتر اره باید برمخداکنه عصر باز کنهدیگ از درد حتی نمیتونم راه برم دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
قاصدک۲۱۰۱ عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1723 اره باید برمخداکنه عصر باز کنهدیگ از درد حتی نمیتونم راه برم انشالله که چیزی نی نگران نباش استرس بدتر میکنه
سوزنطلا عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1666 قرص اهن ففول از اون کپسولیا دارم🥲 فعلا قطعش کن نخور دارو گیاهی بخور خودت و نجات بده
mahourrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 1290 فعلا قطعش کن نخور دارو گیاهی بخور خودت و نجات بده هعیییراه هام بسته هست نمیتونم برم خونمون اینجا تو خابگاه دارم نابود میشم🤦♀️ دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "
سوزنطلا عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1666 هعیییراه هام بسته هست نمیتونم برم خونمون اینجا تو خابگاه دارم نابود میشم🤦♀️ کلا وقتی از خونه دور میشی قبلش زنجبیل .دارچین .آویشن .فوفل .قرص کمر اینجور چیزها با خودت ببر به هر حال موفق باشی
ماویدنیز عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 1139 خب الان یماهه پریودم بخورم؟ قطع میشه؟ چون میگن قرصو نخوری باز شروع میشه خونریزی نه مامانم یک ماه خورد دیگه بعدش پریوداش ۷روزه تموم میشه