میشه لطفا یکم وقت بزارین و به حرفام گوش بدین واقعا من هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم تکو تنهام. من ۲۲ سالمه و ۳ سال با دوست پسر سابقم تو رابطه بودیم و کلی باهم خاطرات قشنگ داشتیم و باهم کلی برنامه برای آینده داشتیم. من اونو اصلا به چشم دوست پسرم نمیدیدم و کاملا برام عین یه همسر بود. من با همه چیز این آدم ساختم مخصوصا نداریاش و همه جوره کنارش موندم.حتی بعد از ۳ سال منو به خانوادش معرفی نکرده بود و مامانش زنگ میزد تلفنی میگفت من ساکت باشم که صدامو نشنوه چون میگفت خانوادم خوششون نمیاد من با دختری اوکی باشم در صورتی که من همون چند ماه اول با مامانم اشناش کردم. ما این ۱ سال اخر خیلی دعوامون میشد و همش باهم دیگه قهر میکردیم و دوباره بعد چند روز برمیگشتیم چون واقعا جدی فکر میکردیم راجب هم تا اینکه یک روز ما دعوامون شد و اون هرچی فوش زشت بود داد به من سر یک چیز مسخره و زد بلاکم کرد بعد ۱ هفته اومد از بلاک در اورد و معذرت خواهی کرد منم گفتم باشه عیب نداره و دیگه چیزی نگفتم چون زمان لازم داشتم تا ببخشمش بابت فوشای زشتی که بهم داد. خلاصه ۱ ماه شد ما حرف نزدیم تا اینکه من رفتم بهش پیم دادم گفتم بیا رابطمونو درست کنیم بعد برگشت گفت من با ی اکیپ دختر پسر اشنا شدم و باهاشون رفتم مشروب خوردم چند بار و اینا و من کلی قاطی کردم گفتم چجوری دلت اومد انقدر راحت بلند شی بری آدمای جدید پیدا کنی اونم یه بار نه ۱۰ بار باهاشون بری بیرون نزاشتی به ۲ ماه بکشه به حرمت رابطمون. بعد هیچی اونم گفت من فکر کردم ما دیگه تموم شد همه چی بینمون و اینا. من گفتم اوکی من میخوام رابطمونو درست کنم گفتم نه نمیخوام دیگه رابطمونو خسته شدم گفتم مگه نگفتی میمونی برا همیشه مگه نگفتی قراره ازدواج کنیم گفت نه دیگه نمیخوام تو منو ۱ ماه گذاشتی رفتی من گفتم زمان لازم داشتم تا ببخشمت بابت فوشایی که دادی ولی زیر بار نرفت هرچی التماسش کردم گفتم بمون نرو درستش میکنم زیر بار نرفت. من بهش گفتم حداقل بهم قول بده دیگه با اون اکیپ دختر پسر نمیری بیرون گفت باشه قول میدم دیگه نمیرم بخاطر توام که شده قول میدم بعدش دیگه حرف نزدیم و من بعد ۴ ۵ روز فهمیدم که باز رفته با اون اکیپ بیرون همه دوستای مشترکمونم برده که دوستم یواشکی زنگ زد بهم گفت اینو. من دیگه هیچ پیامی بهش ندادم ولی دارم دق میکنم ۲ هفته ازین جریان گذشته هرروزی که بلند میشم با گریه و قلب درد بیدار میشم باورم نمیشه چجوری تونست اینکارو بکنه در حقم یا بزنه زیر قولش یا انقدر راحت بزاره بره ما عاشق هم بودیم دارم میمیرم از درد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای موندنش نباید اصرار میکردین.الانم یه مدت پیگیرش نباشین هر چند سخته.به دوستای مشترکتون هم بگین خبر نیارن .روز به روز حالتون بهتر خواهد شد.بی توجه باشین احتمال برگشتش زیاده