2777
2789
عنوان

فوق لیسانس کارگر کارمند دیپلمه

150 بازدید | 14 پست

من هرکاری کردم شغل دولتی نشد الان تو این شرکتا چرت پرت کارگرم خدایی زورم میاد این کارمندا الان تعطیلن ولی ماها نه تازه برا خودشون کلی حقوق خوب میگیرن تایم خوب ۷ میرن تا ۲ تهش ولی ما از ۷ میریم تا ۷ لعنت به این شرایط که بخاطر نداشتن پارتی باید بریم کارگری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه به کسایی که میگن رشتت چیه نکن

میخوان بگن عرضه نداشتی و دانشگاه ابکی مدرک گرفتی

انگار بقیه کارمندا یا مهندسا در حال غنی کردن اورانیوم تو ادارشونن... هر وقت رفتم اداره کار داشتم مخابرات شهرداری بانک داشتن صبونه میخوردن و سنگ میراشتن زیر پام ....

نگاه به کسایی که میگن رشتت چیه نکنمیخوان بگن عرضه نداشتی و دانشگاه ابکی مدرک گرفتیانگار بقیه کارمندا ...

آره من دانشگاه تهران جنوب بودم رشتمم معماریه ولی هرجا رفتم نشد یعنی پارتی میخان

یدونه وام بخوای بگیری از بانک ازت میپرسن ننت تو خونه صبونه چی میخوره انقدر سنگ میندازن....حالا خودشو ...

دقیقا بخدا خیلی زورم میاد کارمندا عشق و حال ماها با مدرک تحصیلی کارگری وووو

آره من دانشگاه تهران جنوب بودم رشتمم معماریه ولی هرجا رفتم نشد یعنی پارتی میخان

منم مهندسی مکانیک خوندم نظارت و طراحی نظام مهندسی پایه ۳ قبول شدم ۴ ماهه یدونه کار ارجاع نشده تو سیستم

پیشو گرفتم پولدارایی که خونه میسازن با شهرداری ضد و بند میکنن تا کارو همون مهندسای کارمند شهرداری واسشون انجام بده

ببخشید باید بشاشی به رشته مهندسی 

دقیقا بخدا خیلی زورم میاد کارمندا عشق و حال ماها با مدرک تحصیلی کارگری وووو

داش کارمندام هشتش گرو نهشه تو با ۳۰ میلیون حقوق در ماه خرج خودتو بزور بدی

اب برق زن بچه لوازم ارایشی 

میگم فقط دلالی جوابه بزن تو کار دلالی...‌ دلار بخر اگه میتونی طلا سکه بخر که 

همشو شرکت کردم همش رد شدم

ناامید نشید 

دایی من بعد از چن بار آزمون استخدامی واقعا تلاش کردو خوند قبول شد 

تازه دایی دیگمم اولش ی خدمتگذار بود ولی درسشو ادامه داد و ب زور ب کارش ادامه داد تا الان مقام خوبی داره 

البته تلاش پدر جونو مادرجونمم بود واسشون ولی شما ناامید نباش بازم تلاشتو بکن 

اگه رشتتون ب استخدامی آموزش و پرورش میخوره شرکت کنید احتمال قبولی اونجا بیشتره من کسایی رو دیدم ک بدون پارتی گویا قبول شدن 

موفق باشید✨️

2790
2778
2791
2779
2792