2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزيزم به احتمال خيلي خيلي زياد بارداري😍بذار از پريودت بگذره دوباره آز بده

منم امروز موعدمه چند روز پيش آز دادم ٥/٥ بود ميخوام بذارم چند روز از پريم بگذره اگر انشالله نشدم برم دوباره آز بدم

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزيزم به احتمال خيلي خيلي زياد بارداري😍بذار از پريودت بگذره دوباره آز بده منم امروز موعدمه چند روز ...

ازمایش تیتر بتا ازمایشه خونه؟؟؟،،

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ازمایش تیتر بتا ازمایشه خونه؟؟؟،،

بله عزيزم

خدایا شکرت ک به آرزوم رسیدم .حتما خیری توش بوده ک الان باردار شدم.راضیم به رضات💕💕خداجونم از كنجدم محافظت كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من این ماه اول اقدامم بود که دیروز پریود شدم..شما بعد از چند ماه باردار شدین؟؟؟؟؟

هنوز معلوم نيس كه باردار شدم يانه ان شالله دو روز ديگه معلوم ميشه

ولي اين چهارمين ماه اقدامم بود

هنوز معلوم نيس كه باردار شدم يانه ان شالله دو روز ديگه معلوم ميشه ولي اين چهارمين ماه اقدامم بود

از کیت تخمک گ استفاده کردین؟؟؟؟؟

از کیت تخمک گ استفاده کردین؟؟؟؟؟

سه ماه استفاده كردم ولي اين ماه مثلا خواستم بزنم به بيخيالي

سه ماه استفاده كردم ولي اين ماه مثلا خواستم بزنم به بيخيالي

منم این ماه استفاده کردم..دکتر گفت اگه بخوای فقط از رو تخمک گذاری اقدام کنی ممکنه خیلی طول بکشه...گفت بهترین راه اینه که از 10 تا 25 پری یه روز در میون اقدام داشته باشی