2777
2789
عنوان

قسطا قسطیلا

1671 بازدید | 13 پست

من سال 1400 از قسطیلا طلای قسطی گرفتم بواسطه شوهرم که بازنشسته ارتش بود

حدود یکما پیش باهاشون تسویه کردیم ولی سه هفته طول کشید تا طلا رو بدستمون برسونن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه شوهرخالم ایناهم چند روز زمان برد بهشون تحویل بدن

تحویلشونم اینطوریه که زنگ میزنن میگن بیا شرکت از ما تحویل بگیر

توی شهرستانا هم یه سری فروشگاه دارن طرف قراردادن باهاشون میری از اون طلافروشیا بهت طلا رو تحویل میدن همونجاهم خواستی میتونی به اونا میفروشی

یعنی کلاهبرداری نیست؟مشکلت فقط با دیرکردشون بوده؟

نه کلاهبرداری که نبود

طلا رو که ازشون تحویل گرفتیم همون رو یکراست رفتیم طلا فروشی و فروختیمش گرچه که به خودشون هم میتونستیم بفروشیم ولی خب من یه طلافروشی آشنا دارم همیشه پیش اون طلاهامو میخرم و میفروشم

دیرکرد رو که همشون دارن شما الان بری از سایپا و ایرانخودرو هم ماشین بخری میگن تا 90 روز کاری تحویل م ...

برگشتن گفتن سرمون خیلی شلوغه ببخشید بابت دیرکرد از همون روزی که تسویه کردیم گفتن ممکنه دوسه هفته زمان ببره ولی خب منوشوهرم استرس داشتیم که یوقت شرکته رو جمع کنن برن 

شماهم ارتشی بودین؟ما اردیبهشت 1402 طلامون رو تحویل گرفتیم یکی دوروز یادمه موعد تحویلشون اینور اونور ...

من که نه ولی شوهرم بازنشسته ارتش بود از همین راه هم تونستیم ازشون طلا بگیریم 

موقع پول گرفتن یه روز اینور اونور بشه دمار آدمو در میارن ولی موقع تحویل خیالشون راحته دیگه هرچقدر بخ ...

دقیقا 

ولی مدل برخورد و حرف زدنشون مثل همن سه سال پیش بود همونجور خونگرم و مهربون برخورد کردن

واسه شوهرخالم ایناهم چند روز زمان برد بهشون تحویل بدنتحویلشونم اینطوریه که زنگ میزنن میگن بیا شرکت ا ...

اره دیگه به ماهم که تهران بودیم گفتن بیاید شرکتمون همونجا بهتون تحویل میدیم

سود دیرکرد رو باید بهتون میدادن دادن؟

نه بابا همین که طلای 24عیار بهمون دادن و ناخالصی داخلش نداشت همون راضیم 

انقد شرکتای هرمی زیاد شده ادم میترسه که نکنه سرش کلاه بزارن

من نمیدونم اینایی که نوشتن از قسطیلا طلا گرفتن درسته یا نه ولی من از برج ده تا حالا پول ریختم و یه گرم طلا هم تا حالا ندادن فعلا که همه حرفاشون دروغ بوده و اگر تکلیفم روشن نشه میرم شکایت میکنم