2777
2789
عنوان

لکه بینی و شیاف

114 بازدید | 24 پست

دوستان خوبین ببخشید من خونریزی و دفع لخته داشتم ۴روزه شیاف استفاده میکنم خونریزی قط شده از امروز لکه بینی دارم میخواسم بپرسم اینم قط میشه شیافو ادامه بدم چون تا هفته ۱۳برام نوشته شیافو استفاده کنم و اینکه نشاسته گندم خوبه بخورم برا جذب هماتوم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان

من ماه پیش اقدام کردم روز تخمک بعد خیلی علایم داشتم میگفتم حتما باردارم تا۱هفته جلوتراز وقت پریودم عادت شدم درحالی که سابقه نداشت آنلاین پریودم خیلی نرمال نیست خیلی کم روز اول با لک قهوه ای بود الان  روز دوم خون روشن بنظرتون مشکلی دارم؟

من ماه پیش اقدام کردم روز تخمک بعد خیلی علایم داشتم میگفتم حتما باردارم تا۱هفته جلوتراز وقت پریودم ع ...

خیلیا وقتی اقدام میکنن اینطوری میشن، منم هر ماهی که اقدام کردم ۷_۸ روز زودتر شدم و اینکه چند روز لکه بینی پیدا میکنم بعد پریود میشم،

اگه قبلش سونو رحم دادی و‌مشکلی نداشتی نگران نباش

من ماه پیش اقدام کردم روز تخمک بعد خیلی علایم داشتم میگفتم حتما باردارم تا۱هفته جلوتراز وقت پریودم ع ...

تنبلی تخمدان نداری؟ من تنبلی داشتم ایطوری میشدم همشم نامنظم بود متفورمین داد بهم دکترم 

اره دادم اما میگن شاید بارداری خیلی ها ماه اول خون ریزی دارن درست این حرف؟

این ک درسته من داشتم اونم شدید از هماتومه  آز بده خیالت راحت شه مثبت شد ایشالله برو سوند بده

تنبلی تخمدان نداری؟ من تنبلی داشتم ایطوری میشدم همشم نامنظم بود متفورمین داد بهم دکترم

نه همیشه سرتایم میشم تازه پاپ اسمیر وسنو دادم همچین اوکی بود فقط میترسم گرفته باشه بعد افتادم به خون ریزی خطرناک باش چون خون مثل همیشه نیست آلبالویی 

نه همیشه سرتایم میشم تازه پاپ اسمیر وسنو دادم همچین اوکی بود فقط میترسم گرفته باشه بعد افتادم به خون ...

نترس منم همیجور شدم دوبار خونریزی شد ولی خداروشکر قلب بچه تشکیل شد نترس سونو بده شاید هماتومه