2777
2789
خواهرم خواهش میکنم نکنین نکنین نکنین جنایت بسه

😂😂😂

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

یعنی تو ۷ میلیارد آدم فقط مسلمونا عفونت نگرفتن بقیه مردا عفونت میگیرن بخاطر ختنه نکردن ؟ سواله ها وا ...

باید بزارن بچه بزرگ شه مستقل ک شد خودش تصمیم بگیره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید بزارن بچه بزرگ شه مستقل ک شد خودش تصمیم بگیره

اون موقع خیلی براشون سخت میشه ، بچه باشه بهتره 

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

حالا اگه اروپاییا میگفتن ختنه خوبه ملت خودشونو میکشتن از هر راهی شده بچه رو ختنه کنن راست میگن مرغ ه ...

نزدیک هفتاد درصد جمعیت دنیا ختنه نشدن 

از عفونت مردن سلامتیشون به خطر افتاده؟ نه 

صرفا حرکت از روی سنت مذهبی هست

وای فک کن برا پسر ۲۰ ساله که تازه ختنه شده چشم روشنی بیارن 🤣🤣🤣🤣🤣

نزدیک هفتاد درصد جمعیت دنیا ختنه نشدن از عفونت مردن سلامتیشون به خطر افتاده؟ نه صرفا حرکت از روی سنت ...

از لحاظ علمی ثابت شده‌ست ، برا رابطه جنسی هم مشکل به وجود میاره

بکسی نمیگه ک ختنه شدم خودش میدونه فقط😂

یک درصد فک کن مادرش به کسی نگه😂😂

نن خودش بمادرش ک نمیگه 😂

پس بگه چم شده که نمیتونم شلوارای همیشگی‌مو بپوشم؟ 🤣

یعنی تو ۷ میلیارد آدم فقط مسلمونا عفونت نگرفتن بقیه مردا عفونت میگیرن بخاطر ختنه نکردن ؟ سواله ها وا ...

اغلب کشورها ختنه هم مرسومه البته همه اینکارو نمیکنن ولی بازم میشه گفت خیلیا انجامش میدن چون مثلا میگن تو جاهایی که  ختنه کمتره  سرطان آلت تناسلی بیشتره یا ختنه خطر عفونت رو خیلی کمتر می‌کنه ولی اونایی که مخالفن  برای جلوگیری از عفونت مثل  یکی از کاربرا که می‌گفت بچتونو  ختنه نکنید  ولی بعد از ادرار کردن  با  صابون بچتونو  بشورید مشکلی ایجاد نمیشه خو راحتتر اینه که بچه ختنه بشه البته پیش دکتر ماهر