2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگم بهتره وحشتناک بود خداروشکر گذشت 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عقد که دوران‌شیرینیه سختی چرا؟؟؟ نه مسئولیت رو دوشه نه هیچی فقط‌ عشق و کیف با همسری

نه همیشه قبلانا شیرین تر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

همش استرس و دعوا. حتی تو مراسم نامزدی هم  قهر بودیم اولاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بستگی‌ به طرفین و‌همکاری و لطف خانواده ها داره جاریم‌ ۳ماهه قهره تو عقدن

خیلی بده اینا از الان اینجورن بعده عروسی چجورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه در اين حد؟

آره 

ما سر مهریه چونه زدیم این یک سال و‌ نیم بعد من عروسشون شد کفت ۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم

چادری هم بود ولی من عروس قرتیه

خلاقه اینا ذوق مرگ شدن که با ۱۴ تا سکه عروس آوردن و‌کفتن کل جهاز خودشون می دن

الان بابای دختره میکه تا خونه بنام نزدین دختر نمیدم ببرین

جهیزیه هم نصفشو باید بدین

دختره هم به برادرشوهرم‌کفته تو هیچی جز یه ماشین نداری( حالا خودشون هیچی‌ندارنا)

بهشم کلی حرفای تحقیر کننده زدن

حالا پدرشوهرم میگه بیاین خونه ۱۶۰ متری سه خوتب نوساز بالاشه ( طبقهبالای ما بدون هیچ دخالتی) زندگی‌ کنین

دختره میگه بنام کن ارثت تقسیم کن تا بیام