2777
2789
عنوان

این هدیه برا نامزدم چطورع

139 بازدید | 5 پست

بچه ها نامزدم مارک میپوشه مخصوصا کفش خیلی براش مهمه اصل بپوشه، حتی براش مهمه که منم همینجور بپوشم و یه سفر ترکیه رفته بود برام کفش ادیداس گرفت. ولی بچه ها من برا خودم مارک نمیپوشم. اخه بودجه ام هم نمیشه ولی سعی کردم جلوی اون کفش های خیلی خوبمو بپوشم

حالا من میخوام برا تولدش هدیه بگیرم به نظرتون چطوره اگر یه جفت کفش اسکچرز براش بگیرم؟ 

آخه میگن هدیه گرون برای مرد نخربد و به نسبت حقوقم هم زیاده واقعا اما میخوام یه چیز باشه خوشش بیاد و استفاده کنه 

من خودم مشکلی ندارم براش این هزینه رو بکنم فقط میگم خراب نشم خودم متوجه منظورم میشین؟

الان منظورت اینه با اینکه هزینش زیاد میشه ولی درخور نامزدت باشه درسته؟

آره دقیقا ولی در عین حال نمیخوام پیش خودش فکر کنه این دختر با حقوق کمش واسع من همچین کفشی گرفته چقدر داره خودشو واسه من هلاک میکنه و فلان . میدونی نگران این جنبع قضیه هم هستم 😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا ولی در عین حال نمیخوام پیش خودش فکر کنه این دختر با حقوق کمش واسع من همچین کفشی گرفته چقدر ...

نه ببین اینجوری فک نکن به این قضیه به این بُعد نگاه کن اگه آدمی باشه (دیگه خودت میشناسیش که قدرشناس باشه) با خودش میگه بهم احترام گذاشت با اینکه درآمدش کفاف مارک خوبو نمیده ولی واسم هدیه گرفت 

قطعا اونم جبران میکنه دیگه خودتم میگی از ترکیه برات کفش برند گرفته ...