2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 38 پست
رحم نبوده جاروبرقی بوده😂😂😂

من اخه اولین بارم نیست الان چندماهه همین شکلی رابطه داریم ولی اتفاقی نیفتاده این اولین باره اینطوری شدم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
🤣🤣همونو بگو اسپرمه چه پدر سوخته ای بوده لعنتی حالا بخوای لیوان لیوانم اسپرم بفرستی داخل هیچی نمیشه ...

من از قطره مینرسم 🤣 میگم یهو با ترشح خودم قاطی بشه بره تو😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣همونو بگو اسپرمه چه پدر سوخته ای بوده لعنتی حالا بخوای لیوان لیوانم اسپرم بفرستی داخل هیچی نمیشه ...

😂😂😂😂وای چ شوکی ب اون دختر وارد میشه حالا اگه نامزدش یا زن عقدیش بود یه چیزی بدبختی دوست پسرش بوده طرف... امیدوارم الان هر جا باشه حالش خوب باشه ب خاطر این اتفاقی براش نیوفتاده باشه

من از قطره مینرسم 🤣 میگم یهو با ترشح خودم قاطی بشه بره تو😂

خو ببین من حالا اسپرم شوهرم کمه . بعد پیشگیری هم میکنیم اما با این حال بعد رابطه سریع میرم جیش میکنم و خودمو قشنگ میشورم . اینجوری خیالم راحت تره 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
خو ببین من حالا اسپرم شوهرم کمه . بعد پیشگیری هم میکنیم اما با این حال بعد رابطه سریع میرم جیش میکنم ...

اهان اینو بگم من جیش نکردم ولی تمیز با اب و صابون قشنگ شستم

من اخه اولین بارم نیست الان چندماهه همین شکلی رابطه داریم ولی اتفاقی نیفتاده این اولین باره اینطوری ...

کار یبار میشه دیگه😂😂😂 

اهان اینو بگم من جیش نکردم ولی تمیز با اب و صابون قشنگ شستم

صابونم نزن ب ناحیه تناسلیت من حتی بدنمم نمیزنم آلوده س .فقط شامپو بدن . واس شسشتشو اون قسمتم ژل بانوان بخر هفته ای یکی بار یا نهایتا دوبار استفاده کن زیادش خوب نیست 

صابونم نزن ب ناحیه تناسلیت من حتی بدنمم نمیزنم آلوده س .فقط شامپو بدن . واس شسشتشو اون قسمتم ژل بانو ...

چشم ممنونم 🙏

خدانکنه تورو خدا برام دعا کن🥲

من دو هفته س عقب انداختم دیروز سونوگرافی رفتم انقدر حالم بد بود داشتم میلرزیدم از ترسم . دیگه گفت حامله نیستی کیستم نداری یکم اروم شدم 

ازمایشم رفتم بدم دستم میلرزید با این یکی دستم نگه داشتمش دکتر بتونه خون بگیره . انقدر حالم بد بود کیک ابمیوه دادن بهم🤣

من دو هفته س عقب انداختم دیروز سونوگرافی رفتم انقدر حالم بد بود داشتم میلرزیدم از ترسم . دیگه گفت حا ...

الهی بمیرم🥲 خداروشکر