2777
2789

بازار فردوسی خیابان مفتح دوتا پاساژ بزرگه هرطبقه اش یک چیزه خیلی راحت یک طبقه فقط مردونه یک طبقه زنانه یک طبقه بچه از لباس بگیرتاسیسمونی پارکینگ طبقاتی ام داره

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هفته پیش مشهد بودیم ۲تا پاساژ رفتیم ک عاالی بود از نظر قیمت و کیفیت یکیشVIP

یکی دیگشم زیپ ...اورسشو نمیدونم بپرسی میگن بهت

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

بستگی به پولی که میخوای خرج کنی داره، مسافری عزیزم؟؟؟؟بیا بلوار جانباز، چند تا پاساژ خیلی بزرگ هستش که حتما هر چی بخوای پیدا میکنی، پروما، مروارید، کیان سنتر ۱ و ۲، رنج قیمت هم متوسطه هم قیمت پایین داره هم مارک

بستگی به پولی که میخوای خرج کنی داره، مسافری عزیزم؟؟؟؟بیا بلوار جانباز، چند تا پاساژ خیلی بزرگ هستش ...

پروما ک خیلیییی گرونه🙈

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

برا لباس مردانه برو ۱۷شهریور.پاساژ آسمان وافشار.بقیه پاساژهاش نه.اون جا مرکز پخشه.هرچی جاهای باکلاس وگرون شهرباشه،اغلب ازون جامیارن.فقط اونجاارزون تره.

برا لباس بچه جایی نیست که خیلی متمرکز باشن ولی خیابون احمداباد پاساژقسطنطنیه چندتا لباس بچه خوب هست