2777
2789
عنوان

من کم مونده از استرس سکته کنم

129 بازدید | 9 پست

سلام خیلی عذر میخوام بابت سوالم نمیدونم باید از کی بپرسم «دوستانی که سنتون کمه و آقایون خواه میکنم ازتون این تاپیکو رد کنید به خاطر خودتون این لطفو در حق من بکنید»

من سیکلم ۲۸ روزه است چند وقته از وقتی با را*بطه آشنا شدم از ترس با/رداری گاهی قرص هم میخورم البته زیاد نخوردم چون بلد نیستم این جور چیزارو

دو سه ماهی بود از خوردن قرص میگذشت چون دیدم که میخورم پر/یودم جلو میوفته یا زمان خودش میشم ولی درد شدید دارم گفتم پس بدنم بهم میریزه نخورم.

حالا پنج روز پیش تقریبا روز ۲۳ سیکلم رابطه پر خطر داشتم که عذر میخوام ریخت روی بدنم.همسرم گفت دا/خل نریخت ولی من از ترس صبحش یعنی ۸ ساعت بعد قرص اورژا/نسی دوتایی اوو/سیز خوردم 

حالا تا قبل ساعت دوازده امشب میشد روز ۲۸ سی/کل من.

ولی درد کم کمر داشتم ولی پریود نشدم هنوز. خودمم از استرس دارم میمیرم 

یه سری چند ماه پیش عقب نیوفتاد ولی انقدر استرس داشتم رفتم زودتر آزمایش دادم منفی شد همسرم عصبانی شد بابت استرس هام میترسم الان بهش بگم استرس دارم چند ساعتی میشه عقب انداختم بهم میگه صبر کن نگران نباش الکی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چیزی نیس نترس تازه قرصم خوردی دیگه ترست برای چیه اخه

ببین باور کن انقدر استرس دارم از خواب الان بیدارم کرد گفتم تاپیک بزنم

متاسفانه دچار اضطراب هستم نمیتونم خودمو کنترل کنم

آخه پریودم عقب افتاده علائم پریودیمم قطع و وصل میشه بعدشم مثلا گفتم بذار نزدیک پریود راب/طه داشته باشم تا استرس تخ/مک گذاری نگیرم 

ولی بعدش صبح طاقت نیودرم قرصه رو خوردم باز 

الان نمیدونم چرا عقب افتاده یکم

صبور باش

ببین دست خودم نیست دچار اضطرابم نمیتونم منطقی فکر کنم همش میترسم میگم من تا حالا عقب ننداختم فلان

البته ماه پیش قرص نخوردم بودم ولی ۸ـ۹ ساعت عقب انداختم

میترسم به همسرمم بگم اون چند بار بابت استرس هام دعوام کرده 

عزیزم  تایک هفته طبیعیه بعدشم بقول خودت  چیزی داخل  نریخته  قرصم ک خوردی گلم اصلا استرس نداشته باش فردا ی اب زردچوبه درست کن بخور سریع پریودیت میاد خیالت راحت بگیربخواب

ببین دست خودم نیست دچار اضطرابم نمیتونم منطقی فکر کنم همش میترسم میگم من تا حالا عقب ننداختم فلانالب ...

من پونزدهم باید پریود میشدم هنوز نشدم ی بارم بیبیم مثبت شده ولی هنوز نرفتم ازمایشگاه چون میترسم منفی باشه منم مضطربم عین تو ولی چ فایده 

من هر شب دارم کلی صلوات میفرستم متوسل میشم ب ائمه ک نکنه مثبت کاذب باشه 

کلن اضطراب خیلی بده

عزیزم تایک هفته طبیعیه بعدشم بقول خودت چیزی داخل نریخته قرصم ک خوردی گلم اصلا استرس نداشته باش ف ...

آره همسرم گفت نریخته ولی من دیدم کنار پام هست گفت روش بود باز سریع با مایع شستم خودمو خودش فهمید استرس میگیرم صبح گفت اصلا میخوای قرص بخور منم خوردم ولی هنوزم میگه من داخ/ل نریختم

میگم نکنه حواسش نبوده و فلان 

ببخشید آنقدر توضیح میدم استرسم اذیتم میکنه میشه برتم دعا کنی لطفا 

من پونزدهم باید پریود میشدم هنوز نشدم ی بارم بیبیم مثبت شده ولی هنوز نرفتم ازمایشگاه چون میترسم منفی ...

شما دلت نی نی میخواد؟ از این شب عزیز میخوام یه نی نی سالم و صالح خدا بهت بده 

برای منم دعا کن پریود بشم الان وقتش نیست برای من نامزدم(عقدیم) به خاطر استرسم ماهی یه بار اجازه را/بطه میدم شایدم یه ماه و نیم یه بار