2777
2789
عنوان

کامپوزیت

91 بازدید | 9 پست

عزیزان چن تا سوال داشتم راجب کامپوزیت تروخدا اگ اطلاعاتی داشتید بگید اعصابم خیلی خورده

من دندونام از هم فاصله داره ارتودنسی نمیخام نظرم رو کامپوزیته 17سالمه مشکلی پیش نمیاد بعدا برام کامپوزیت کنم؟ 

راستش من پول دندونمو از بابام گرفتم دو فکو خرج کردم🤦🏻‍♀️گف دیگه نمیدم خودت اوکی کن من بعد عید برم واسه کامپوزیت قیمت هاش همینه یا تغییر میکنه شرمنده طولانی شد🤍

حیف دندونات هست. کامپوزیت نکن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال پیش دندونای جلومو کامپوزیت کردم

گفت اصلا نباید گاز بزنی دیگه

ممکنه بره لایه ترمیمی🥲 و حسزت گاز زدن موند رو دلم. البته چیزای نرم مثل نون رو با فشار کم میتونم ولی سیب و اینا رو نه

خیلی برام سخت بود اون موقع 

من سه سال پیش دندونای جلومو کامپوزیت کردمگفت اصلا نباید گاز بزنی دیگه ممکنه بره لایه ترمیمی🥲 و حسزت ...

عزیزمم مبارکت باشه فداسرت الان اوکیی اصن نشکسته و اینکه پاینن بیستی سنتو میگم ؟ و چ برندیه

عزیزمم مبارکت باشه فداسرت الان اوکیی اصن نشکسته و اینکه پاینن بیستی سنتو میگم ؟ و چ برندیه

ترمیم باید میرفتم نرفتم🤦 جذابیت اولشو نداره باید برم وگرنه زرد میشه

برندشو نمیدونم والا

ترمیم باید میرفتم نرفتم🤦 جذابیت اولشو نداره باید برم وگرنه زرد میشهبرندشو نمیدونم والا

بنظرت کامپزیت تا بعد عید گرون تر میشه میخام ببینم اگ نمیشه ک جم کنم پولمو اگ ک میشه گوشوارمو بفروشم حیفم میاد🥲

بنظرت کامپزیت تا بعد عید گرون تر میشه میخام ببینم اگ نمیشه ک جم کنم پولمو اگ ک میشه گوشوارمو بفروشم ...

والا نرخ ها که الان تغییر می کنن.

مطب ها خیلی گرون میگرن. من درمانگاه انجام دادم