2777
2789
عنوان

هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 52 پست

ببین عزیزم هایمن یه غشای نازک منفذ دار هست که تو هر زنی فرق داره مث اثر انگشت و حتی ماما هم نمیتونه تعیین کنه که الان شکلش فلانه یا بسانه پس خودتو درگیر این مسایل نکن و اگر کاری کردی که ترسیدی سعی کن به رو خودت نیاری و ادامه ندی مهم تنگی یا گشادی هست وگرنه شکل هایمن اصلا به چشم نمیاد و هیچکس درست نمیتونه تشخیص بده خیلی نازک شاید با کم ترین چیز زایل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم هایمن یه غشای نازک منفذ دار هست که تو هر زنی فرق داره مث اثر انگشت و حتی ماما هم نمیتونه ...

عزیز جان آسیب دیدگی هایمن مشخصه، حتی معاینه گر مجرب رابطه سطحی بدون آسیب هایمن رو میتونه تشخیص بده

ولی استارتر شما دیگه ادامه نده، شاید خودت باعث بشی مشکلی برات پیش بیاد. بیخود هم فکر خودتو درگیر نکن، اگر مشکلی بود خودت می فهمیدی 

عزیز جان آسیب دیدگی هایمن مشخصه، حتی معاینه گر مجرب رابطه سطحی بدون آسیب هایمن رو میتونه تشخیص بدهول ...

نه عزیزم اینطور نیست چون ماما هم نمیدونه شکل قبلی هایمن چجور بوده! و بخاطر همین که سازمان بهداشت جهانی معاینه هایمن رو فاقد ارزش و غیرقانونی اعلام کرده و ضمنا اگر یک شخص در یک زمان به چند دکتر یا مامای حاذق مراجعه کنه هر چند تا ماما جواب های متفاوتی میدن و بخاطر اینه که کلا معاینه هایمن برا بکارت یچیز کاملا غیر معتبر هست و فقط تو ایران هست که دکترا اعلام میکنن ما میتونیم تشخیص بدیم و کار ما درسته!

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده چیزی به اسم هایمن یا پرده بکارت وجود نداره. میتونید خودتون هم راجبش ت ...

نگو اینو

راست میگه

من همسرم قبل رابطه و یک هفته بعد رابطه نگاه کرد میگفت قبلا چیزی معلوم نبود الان تا ته معلومه😄

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
نگو اینوراست میگهمن همسرم قبل رابطه و یک هفته بعد رابطه نگاه کرد میگفت قبلا چیزی معلوم نبود الان تا ...

بنظرت هایمن کجاس 

من نگا میکنم بعد سوراخ ی چیزی جلوشو گرفته

نه عزیزم اینطور نیست چون ماما هم نمیدونه شکل قبلی هایمن چجور بوده! و بخاطر همین که سازمان بهداشت جها ...

شاید دیگه نشه تعیین کرد که از چه نوع بوده، اما نوع آسیب دیده از اینتکت کاملا قابل تشخیصه، 

از نظر من معاینه هایمن از این نظر اهمیت داره که فرد بدن خودش رو بشناسه و بدونه برای اولین رابطه وضعیتش چطوره، گاهی نیازه بیشتر مراقبت کنه چون هایمن فقط یه غشای سطحی هست، یا برعکس ممکنه اولین رابطه با مشکل و مانع روبرو بشه چون ضخیم و عمقی هست یا یه طیف وسیعی که شکل و محل قرارگیری اون داره و میتونه خاطره خانم رو از اولین رابطه تحت تاثیر قرار بده. برای استارتر هم حتما این مهم بوده که سوال کرده و نظر سازمان بهداشت جهانی حتی اگر اینکه گفتید صحت داشته باشه، اینجا اهمیتی نداره