2777
2789
عنوان

هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 52 پست
خوب دیگه. چی میخوای بدونی؟ مثل اینکه اصرار داشته باشی داخل بینی یا گوش رو ببینی، همینه که دیدی، فقط ...

یعنی اون قسمت که بعد شکل حلقه هست ،وقتب بگن ژور بزن دید میشه همونه ؟ اگ اون بره توی سوراخ دیده میشه؟

منم موافقم واقعا کسی رابطه داشته باشه ب مدت طولانی معلومه حالت واژن کاملا فرق میکنه

کاری به مدت طولانی نداره، با یکی از رابطه یا حتی رابطه ظاهرا سطحی هم ممکنه آسیب ببینه، بستگی به جنس و شکل و محلش داره.شما هماگر واقعا حساس و کنجکاو هستی برو پیش ماما یا پزشک تا راهنماییت کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واژن دو تا سوراخ داره؟ همین جمله برای اثبات مرد بودنت کافیه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

واژن دو تا سوراخ داره؟ همین جمله برای اثبات مرد بودنت کافیه

😐من مرد باشم چرا باید بپرسم , تو نث اینک بدن خودتو نمیشناسی پ ن پ همه چی از ی سوراخ میاد سوراخ ادرار و رایطه فرق داره 

یعنی اون قسمت که بعد شکل حلقه هست ،وقتب بگن ژور بزن دید میشه همونه ؟ اگ اون بره توی سوراخ دیده میشه؟

بنظرم سطحی هست مال شما، بیخود خودتو دستکاری نکن اگر سلامتت برات اهمیت داره، چون حدس زدم دختر کم سن و سالی باشی و کنجکاو شدی یا... و بر حسب وظیفه راهنمائی کردم، من ماما هستم و آنچه نیاز داشتی بهت گفتم، پس دیگه از فکرش بیا بیرون و خودت و به یه کار دیگه مشغول کن دختر جان

😐من مرد باشم چرا باید بپرسم , تو نث اینک بدن خودتو نمیشناسی پ ن پ همه چی از ی سوراخ میاد سوراخ ادرا ...

خب دیگه سوراخ ادرار رو بهش نمیگن واژن و بحثش جداست کلا

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بنظرم سطحی هست مال شما، بیخود خودتو دستکاری نکن اگر سلامتت برات اهمیت داره، چون حدس زدم دختر کم سن و ...

۲۲سالمه

بخاطر ی سری جریانات نگاه کردم 

ولی نمیدونم سالم یا نه 

یه حالت هلاله بعد پشتش یه حالت صورتیه 

پرده ای وجود نداره ، چیزی که در ارتباط باهاش گواهی میدن تنگی یا گشادی واژن هست که اگر کسی چندین سال رابطه جنسی نداشته باشه،نمیشه تشخیص داد که رابطه داشته یا نه 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
خودتون نمیتونید ببینید. پزشک میتونه تشخیص بده چون اونجا حالت لایه لایه داره و اصلا نمیشه خودتون ببین ...

بهضیا میگن هی شکل هایمن اگ یکم دوروبرش تغییر کنه پرده