آره وسواس معمولا ریشه در ترس های گذشته داره
فقط برو پیش ی روانشناس خوب یا نمیدونم روانکاو میگن چیه .. خودم بعد کنکور میخوام برم پیش روانکاو
پیش این مشاور ها نرو اصلا بدرد نمیخورن فقط پول میگیرن من خودم پیش دو نفر رفتم خیلی چرت و پرت میگن .. حتی ب یکی گفتم لازمه ک برم پیش روانپزشک میگفت ن
ولی الان میرم روانپزشک و دارو میخورم و خداروشکر خیلی بهترم
ن عزیزم همه داروها عوارض و وابستگی ندارن.. خوشبختانه الان کلی دارو داریم با کمترین عارضه و بدون وابستگی من حتی خواب آلودگی اینا هم ندارم.. البته برای هر آدمی متفاوته ولی مطمئن باش آلا عارضه جدی نداره تازه شم حتی اگه جزئی داشته باشه بدتر از زجری ک الان داری میکشی نیست
میدونی این استرس ها با صورتم چیکار کرد تمام صورت و گردنم جوش جوشی شده اعصابم ضعیف شده یکم بلند تر صدام کنن ده متر از جام میپرم و هزارتا مشکل دیگه هم ب وجود میاره
تازه بهت هم بگم ک ابن قرص های اگه نبودن من حتی درسم رو هم نمیتونستم بخونم پس نگران نباش
البته نمیخام بهت بگم ک حتما دارو مصرف کن .. ولی ب نظرم همزمان پیش روانکاو و روانپزشک برو چون دارو یخورده علائمتو کنترل میکنه و باعث میشه تمرینی رو روانکاو میگه بتونی با انگیزه انجام بدی و وسواس ریشه کن بشه .. روان درمانی در کنار دارودرمانی بهترین گزینه هست خودم هم گفتم بعد کنکور میزم رواندرمانی ک بعدش دارمو بتونم قطع کنم.. راستی الان داروهایی داریم ک اعتیاد و وابستگی ایجاد نمیکنن.. ببخشید طولانی شد تمام سعی مو دارم میکنم ک راضیت کنم بری دنبال درمان😅اگه پیشت بودم خودم پا میشدم میبردمت😂😂
پس بهم قول بده ک میری پیش روانکاو یا روانپزشک یا حتی طب سنتی باشه؟😊