2777
2789
عنوان

بی بی چک

271 بازدید | 23 پست

من دوره ام ۲۸ روزس روز ۲۵دورم صب بی بی چک گذاشتم بعد از دو مین منفی شد انداختم اشغالی بعد اینجا خوندم بعداز چند ساعتم جواب گرفتن بعضیا ..نیم ساعت بعد دوباره نگاش کردم ی سایه انداخته بود ظهر ک بیدارشدم دوباره نگاه کردم ی خط صورتی ک قشنگ معلوم بود افتاده بود ..احتمال بارداری هست ؟علایم پریودی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اره کاملا درسته البته ازمایش هم بده مبارکه.منم اینجورشداول ک بیبی انداختم یه خط افتادخیلی گریه کردم وانداختنش توی کیفم یه ساعت بعدخواستم کیفمومرتب کنم بیبی روک دیدم شده دوتا خط ی حاله کمرنگ وایی مردم ازخوشحالی همون روزم ازمایش دادم مثبت بود

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤
مامان نی نی روز چندم دوره ات بود بی بی چک زدی ؟

من پری خیییییییلی نامنظم داشتم نمیشه ی روزدقیق براش بگم چون تقریبادوماه یه بارمیشدم امادیدم دوماه گذشته بازم پ نشدم ک بیبی چک زدم ومثبت بودمطمئنم مال شماهم مثبته فردابروآز بده

خدایاهمسرموک تمام زندگیمه برام نگهدارومن بشم سپربلاش مراقبش باش من عاشقشم.زندگی من شوهرم وپسرم ومامانم❤❤❤❤

ن اصلا8 ماه عروسی کرده بودم ک ازروزاول هم جلوگیری نداشتم پ هم ک خیلی نامنظم بودکیست وتنبلی تخمدانم داشتم اماخدارووووشکربامعجزه بدون درمان باردارشدم بعداز5ماه اقدام