2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو بعد گریه کن بزار اونم عذاب بکشه چند تا تخریبی هم بهش بزن

گفتم بهش ولی همش حقو ب خودش میده من یه هفته قبل تولدش براش تولد گرفتم سوپرایزش کردم ولی اون حتی یه شاخه گلم نخرید برام بهش میگم همه چی به وقتش قشنگه میگه حالا میخاستم بگیرم برات بعدا هیچ ارزشی برام قائل نیست 

چرا چی گف مگه

من میخاستم بگیرم حالا بعدا میگیرم بهش میگم به وقتش قشنگه میگه من میخاستم فلانی و فلانی هم باشن اونا نمیتونستن اون روز گفتم خودت مهم بودی یه تولد دونفره اصلا تو خونمون ولی خب حرف چرت و پرت خودشو میزنه

گفتم بهش ولی همش حقو ب خودش میده من یه هفته قبل تولدش براش تولد گرفتم سوپرایزش کردم ولی اون حتی یه ش ...

شام و ناهار قط کن بگو حالا میپزم برات اگ بچه داری خودتو بچه هات قایمکی بخورین 

انتقامتو بگیر 

من خیلی جنگجوعم اگ همسرم این کارو با من کنه اشوب میکنم 

تولدت مبارک 🌹 بعد از این تو هم تولدشو نه تبریک بگو نه کادو بگیر

من حتی روز قبل تولدم سالگرمون بود براش کادو خریدم سوپرایزش کردم ولی اون بازم هیچی تازه گف میری اشغال میخری برا من 🥲

شام و ناهار قط کن بگو حالا میپزم برات اگ بچه داری خودتو بچه هات قایمکی بخورین انتقامتو بگیر من خیلی ...

یه سالم نیست اومدیم خونه خودمون بهش گفتم حداقل اولین تولد تو خونه خودمون یه کتری برام میکردی ولی همش طلبکاره ازم 

یه سالم نیست اومدیم خونه خودمون بهش گفتم حداقل اولین تولد تو خونه خودمون یه کتری برام میکردی ولی همش ...

طلب پدرشو دارع 

وظیفه هاتو انجام نده اشپزی نکن اصن اهمیت نده 

اولین اصل تغییر پذیرش تا نپریره اشتباهاتشو تغییر نمیکنه