2777
2789
عنوان

خستم 😑💔

101 بازدید | 14 پست

هنوز امتحانای ترم شروع نشده دارن امتحان مستمر میگیرن فشار میارن باید زود تر میگرفتن قرآن فردا امتحان داشتم نخوندم الان نگاه کردم واسه ۱۰ نمره پایانی بوده 😑💔چطوری بخونم من آخه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه ما سه شنبه ریاضیچهارشنبه ترم جغرافیانمیدونم ما رو چی غرض کردن2 هفته هم هست که امتحان میان ترم م ...

ما امروز شنبه ۸ بیت حافظ از حفظ و معنی کلمه 

۵ درس دفاعی امتحان ترم تازه فردا امتحان قرآن ۶ درس چهارشنبه هم ریاضی احتمال دوشنبه هم مطالعه میپرسه 

درسا خیلی سخت شده به خدا امسال اولین سال دبیرستان عه 3 برابر نهم عه 🫤

زیاد کسی فکر نکنم تجربی بیارن انسانی هم با زور چون یا باید خوندنیا رو بالت بگیری یا ریاضی  یا هم فاجعن

تا ۱و۲ بخون فردا ۴و۵ بیدار شو بازم بخون

شیش تا درسه حالا به طوری میخونم 

خدا کنه شفاهی نباشه استرس میگیرم نمیتونم جواب بدم

ما امروز شنبه ۸ بیت حافظ از حفظ و معنی کلمه ۵ درس دفاعی امتحان ترم تازه فردا امتحان قرآن ۶ درس چهارش ...

همه چی اوکیه آمادگی من و حرص میده فقط

ما سال مهم یه دبیرستان عقده لی داشتیم سوالای سخت میداد و دمار از روزگارمان در مورد

امسال یه معلم داریم ماه

فط سوالای مهم و میگه

همه چی اوکیه آمادگی من و حرص میده فقطما سال مهم یه دبیرستان عقده لی داشتیم سوالای سخت میداد و دمار ا ...

دفاعی رو مغزه انکار تنها قصدش پایین آوردن معدل و سردرد آدمه

زیاد کسی فکر نکنم تجربی بیارن انسانی هم با زور چون یا باید خوندنیا رو بالت بگیری یا ریاضی یا هم فاج ...

جدیدا زیاد سخت میگیرن ولی اگه در اون حد هم معدل خوب نباشه یکی دو بار بری بیای ثبت نامت کتن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز