2777
2789
عنوان

خواب دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 148 پست
اره گلم بگو

یک شب خواب دیدم توی مدینه هستم توی همون قبرهای خاکی که حصار داره یک دسته عزادری هست خیلی قبل از محرم وصفر بود توی اون دسته الم حضرت ابوالفضل هم هست نمی دونم دریت نوشته ام یانه بعد بین جمع حضرت زهرا رامی بینم یک چادر عربی خاکی سرش هست اما صورتش معلوم نمی شه می گه بیان به این الم هرچی می خوای ببندید حاجتتون را از پسرم ابوالفضل بگیرن ناامیدتون نمی کنه من می گم من که الان پارچه ندارم چی کارکنم می گه من به جات می بندم هروقت داشتی بیا ببند بعد بلند می گه مردم دعا کنید فاطمه بچه داربشه به من می گه چهار فل زیاد بخون

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
شوهر منم قلیون میکشه و کارش هم سنگینه.😢

اونم احتمالش زیاده خودت چه مشکلی دازی

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم قلیون میکشه و کارش هم سنگینه.😢

چرا همه باردار میشن مردم معتادن چند تا بچه پشت سر هم حالا به ما رسید نمیشه😭😭😭

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ممنون گلم ولی واقعیت اتفاق نمی افته اصلا دیدنش تو خواب انگاری واقعیت .....چند ماه پیش خواب دیدم دوست ...

نا امید نباش گلم.منم ده ماه منتظرم.خدا باصابرینه.مطمعن باش خدا یه نی نی ناز و سالم برات گذاشته تا به موقع اش بهت بده.اون صلاح منو تورو بهتر میدونه.😦

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

ای خدا شکرت😢

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

دور و زمونه خرابه این نحصولات وارداتی هم امثرا خارجیا چیزایی توش میریزن تا مردم ایرانو نازا کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
یک شب خواب دیدم توی مدینه هستم توی همون قبرهای خاکی که حصار داره یک دسته عزادری هست خیلی قبل از محرم ...

😭😭😭😭 وای خدایااااا دلم خیلی شکسته

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یک شب خواب دیدم توی مدینه هستم توی همون قبرهای خاکی که حصار داره یک دسته عزادری هست خیلی قبل از محرم ...

چه قشنگگ 😢😢😢😢 خدا منو بکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الله اکبر.ایشالله حضرت ابوالفضل به ما منتظرا هم نگاه کنن😢😢

😭😭😭😭 وای خدایااااا دلم خیلی شکسته

چه فایده وقتی نتیجه نداشت محرم پارچه خریدم بستم از روزعاشورا تا اربعین ختم چهار قل گرفتم اما با 5روز تاخیرپری شدم😢😢😢

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
نا امید نباش گلم.منم ده ماه منتظرم.خدا باصابرینه.مطمعن باش خدا یه نی نی ناز و سالم برات گذاشته تا به ...

بهش میخوام فکر نکنم ولی اومد تو خوابم انگار همه تلاشم واسه بی خیالی بر باد رفت الان بی تابشم انگار بچمو ازم گرفتن دیشب تا حالا😭

اونم احتمالش زیاده خودت چه مشکلی دازی

تنبلی داستم وزن کم کردم اونم خوب شد.😢ولی نمیشه.شوهرمم از نمیده

چه فایده وقتی نتیجه نداشت محرم پارچه خریدم بستم از روزعاشورا تا اربعین ختم چهار قل گرفتم اما با 5روز ...

انشاالله باردار شی عزیزم منم چله حدیث کسا خوندم ولی هنوز حاجت نگرفتم همش منتظر یه معجزه ام😢