2777
2789
عنوان

خواب دیدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 148 پست
وااای الهی آمیین.باور کن چنان میسوزن دیدن داره 😂 باور کن من نمیگم همه به زندگیمون چشم دارم چوت شتید ...

خدا روشکر عزیزم ایشالا خوشبختیت کامل شه با بچه صدقه بده همیشه واسه زندگیت ایشالا به حق این شب عزیز چشم دشمنات کور شه 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شاید باورت نشه دقیقا چون ازهمه دورم به کسی هیچی نمیگم .حتی شوهرمم میگه یا انشالله ۴ماه دیگه یا اصلا ...

آفرین به شوهرت راست میگه نگین تا دنیا بیاد با بچه برین بیشتر میسوزن   

واای از تصورشم دلم غنج میره 😂

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین به شوهرت راست میگه نگین تا دنیا بیاد با بچه برین بیشتر میسوزن     واای از تصورشم د ...

نه اگه اینان میگن بچه مال خودشون نیست باید بفهمن به نظر من😄

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ولی انشاالله  قلبش تشکیل شد بگو گلم بذار بفهمن من فک کنم باردار شم‌کل دنیا رو جار بزنم🙄

ن عزیزم دوستدارم این دوران رو بدون استرس بگذرونم .دیگه باورکن ن اینکه بخاطر بچه دارشدنم خاطرم جمع باشه عادت کردم به حرفهاشون الان تازه حرفهاشون کم شده و گاهی با تیکه حرف میزنن .بفهمن بازشروع میشه حرفهای جدید از جنسیت و ......اونم به مامانم گفتم که خدانکرده مشکلی داشتم یک ادم باتجربه بهم کمک کنه .انشالله بزودی مامان میشی عزیزم .دوستداشتی برو پروفایلم تاپیک بیبی چکم روبخون .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
خدا روشکر عزیزم ایشالا خوشبختیت کامل شه با بچه صدقه بده همیشه واسه زندگیت ایشالا به حق این شب عزیز چ ...

انشالله.انقد اسپند دود میکنم براش بهم میگه معتاد 😂.باور کن من اینقده دلم برا ملت میسوزه باورم نمیشه کسی حسودی کنه.اطرافیانمم میگم باور نمیکنم. من دوست دارم همه شاد باشن و داشته باشن .الهی یکی دو ماه دیگه بارداری.منم قول دادم هیچوقت تاپیک نزنم تا باردارشم.میخوام اولین تاپیکم تاپیک خبر باردازیم باشه.تو هم خبرم کن حتما.یه دوستی امروز تو نی نیسایت خبرم کرد باردارشده.چقد خوشحال شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه اگه اینان میگن بچه مال خودشون نیست باید بفهمن به نظر من😄

نه ژنتیک که هست ماه پنجم هم بگن خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آفرین به شوهرت راست میگه نگین تا دنیا بیاد با بچه برین بیشتر میسوزن     واای از تصورشم د ...

😂😂😂😂انشالله عزیزم بزودی نی نی بیاد تودلت .اونموقع نظرت فرق میکنه یا دوستداری همه بدونن یا ن یکدفعه بفهمن همزمان بسوزن خخخ

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ن عزیزم دوستدارم این دوران رو بدون استرس بگذرونم .دیگه باورکن ن اینکه بخاطر بچه دارشدنم خاطرم جمع با ...

اها اره خب گلم هر جور ثلاح میدونی باشه حتما میخونم❤

نه ژنتیک که هست ماه پنجم هم بگن خوبه

😄

😂😂😂😂انشالله عزیزم بزودی نی نی بیاد تودلت .اونموقع نظرت فرق میکنه یا دوستداری همه بدونن یا ن یکدف ...

😂😂😂😂 انشالله من که دوست دارم کل دنیا بفهمه 😂 ولی اگه بفهمم رو اعصابم تاثیر داره ترجیح میدم نگم.البته من نگم مامانم خبردار میکنه 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂 انشالله من که دوست دارم کل دنیا بفهمه 😂 ولی اگه بفهمم رو اعصابم تاثیر داره ترجیح میدم نگم. ...

منم 😕کلا ما ارامش نداریما 😄

منم 😕کلا ما ارامش نداریما 😄

اصلا همه باید جیک و پیک زندگیمونو بدونن.من هیچی نمیگم مامانم میگه.حتی به خانوادمم بیشتر مشکلانو نمیگم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟خدایی میگی؟یعنی ممکنه خوابم تعبیر شه ؟😔😢

ان شاءالله. باید همه استرسها رو از خودت دور کنی و فکر اینکه حامله نمیشی. چند نفر از دوستان نزدیک و اقوام وقتی استرس داشتن باردار شدن اولشون سالها طول کشید اما بعدش هر کدوم یک یا دوبار بعد بچه اول خیلی زود دوباره حامله شدن. من اولی سقط شد، دومی به زور آمپول و دعا موند و به دنیا اومد سومی ناخواسته باردار شدم با کاندوم سالم و بدون هیچ دارو و دوایی سالم به دنیا اومد تا ۸ ماه بارداریش هم سرکار رفتم. اما سر هردوتا بچه هام همین خواب شما رو دیدم

واقعا شیر دادن یعنی مادر شدن؟؟؟؟😭😭😭الان اشک امونمو بریده یعنی خوابم تعبیر میشه😭😭😭😭 تو رو خدا ...

عزیزم ببخشی دیر بهت جواب دادم چون مصروف شدم الان دیدم.. اره من شنیدم که شیر دهی یا دیدن بچه تو خواب خبر از مادر شدن هست نمیدونم زود یا دیر اما مربوط به خواب داره که چی وقت شب دیدی اگه سر شب دیدی تعبیرش دیر اتفاق میفته اگه نصف شب دیدی زود اگه هنگام صبح دیدن با صدای آذن خوابت واقعت هست و خیلی زود بهت نتیجه میده من قبل بارداریم خیلی این جور خواب ها میدیدم باردارشدم.  یگانه خواب خوب تو زندگی شیر دادن بچه هست تو خواب دویدن دختر بچه تو خواب خبر گرم هست خبر خوش هست دیگه غیب رو خدا میدانه هیچ کس نمیدونه فقط این همه حرف ها از تجربه ویا خبری هست که خدا تو خواب بهمون نشون میده توکل به خدا کن ان شاالله که به زود مامان شی دلت شاد شه عزیزم

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤