2777
2789
عنوان

خرید‌طلا

197 بازدید | 22 پست

سلام‌به همه

من با حقوقم میتونم ماهی ۵ میلیون پس انداز کنم

حالا از این ماه میخوام شروع کنم‌چه طلایی بخرم?سکه پارسیان خوبه؟ 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
طلا بخرم
7
87%
نخرم
1
12%

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه میخوام هر ماه به اندازه ۵ میلیون بخرم و بعد جمع شو بفروشم النگو بخرم

خب اول اندازه دوگرمی طلا جمع کن بعد بخر

۵ تومن یه گرمم نمیشه الان شکسته بخر دس دوم قابل استفاده بخری سود روش میزارن

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

من تا دوماه نگه دارم که ۱۰ تومن پس انداز کنم طلا میره بالادیگ

طلا بالا وپایین میکنه از این پایینتر کمی میاد ولی دوباره بعد ی ماه میره بالاتر 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

امروز یدونه تک پوش قیمت گرفتم دس دوم

طلافروشه ک میشناسمش قبلا ازش خرید فروش داشتم

گفتم بازم پایین میاد؟گفته مگه سن شما پایین میاد😅

گفتم نه آخه سن با قیمت طلا فرق داره اما ب نکته ی جالبی اشاره کردی😂

گفت طلا اینکه قیمتش بالا وپایین میکنه روالشه پایین میاد ولی دوباره ازاین گرونتر میشه

امروز یدونه تک پوش قیمت گرفتم دس دومطلافروشه ک میشناسمش قبلا ازش خرید فروش داشتمگفتم بازم پایین میاد ...

قیمتشگفت تقریبا ۵۹ تومن میشه🥲

واقعا چطور ازدواج کنیم ما مجردا من ازدواج کنم طلا کم میگیرم 🫠😁گفتم چند گرمه گفت یازده گرمی هست

خب پس موندم چیکارکنم

من جات باشم پولو جمع میکنم دوماه یبار شکسته یا آب شده میخرم 

اب شده چجوریه؟

آب شده همون طلاهایشکسته وقیچی خورده س ک ذوبشون میکنن میبرن دوباره وارد چرخه تولید طلا میشه بدون اجرت ومالیات