2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپلیکیشن cast box دانلود کن ، درباره هر موضوعی هزارتا پادکست متنوع داره

مدیتیشن کن، تنفس درست داشتن رو جدی بگیر

یعنی سطحی نفس نکش ، هروقت از روز یادت افتاد چند بار نفس عمیق و درست بکش تا اکسیژن درست حسابی بهت برسه

دمنوشای آرامبخش مثل بابونه و گل گاو زبون بخور (زیاد نه ها) 

و سرگرمی برا خودت بزار

توجهتو از درونت به بیرونت انتقال بده

God؛

اپلیکیشن cast box دانلود کن ، درباره هر موضوعی هزارتا پادکست متنوع دارهمدیتیشن کن، تنفس درست داشتن ر ...

ممنونم  گلم

من روحیه بسیار حساسی دارم برای کوچکترین چیزی به شدت غصه میخورم و گریه میکنم حالا استرس لعنتیم بهش اضافه شده دوس دارم کمی قوی تر باشم انقد شکننده نباشم

ممنونم گلممن روحیه بسیار حساسی دارم برای کوچکترین چیزی به شدت غصه میخورم و گریه میکنم حالا استرس لع ...

استرستو کنترل کن، وگرنه بدجور خودشو بهت نشون میده،  طبق تجربه خودم دارم میگم استرس کنترل نشه خیلی آسیب میرسونه

و اینکه دنبال قوی بودن الکی که این روزا مد شده نباش

اگه بخوای مدام با خودت تو جنگ باشی قوی نمی‌شی خسته میشی

حساسی؟ استرس داری؟ هیچ اشکالی نداره

حساس بودنتون بپذیر یاد بگیر احساساتتو مدیریت کنی، استرسم قابل کنترله جای نگرانی نداره 

درباره روح و روانت آگاه شو یاد بگیر چجوری خودتو درست رشد بدی تا یه آدم با یه سلامت روان درست حسابی باشی ، نه یه آدم قوی که به مرور مجبور باشه همه چیو بریزه تو خودش ،این بیشتر آسیب میزنه

God؛

استرستو کنترل کن، وگرنه بدجور خودشو بهت نشون میده، طبق تجربه خودم دارم میگم استرس کنترل نشه خیلی آس ...

مممنون از حرفای قشنگتون از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم 

میدونید چیه مشکلات من یکی دو تا نیست به شدت بی اعتماد به نفسم هستم مدام از درون از خودم انتقاد میکنم تو زندگیم مشکلات زیادی رو از سر گذروندم حس میکنم روح و روانم پوسیده شده 

مممنون از حرفای قشنگتون از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم میدونید چیه مشکلات من یکی دو تا نیست به شدت ...

خواهش میکنم گل💕

طبیعیه گاهی اوقات یه سری اتفاقات درونمون خودشو به هزار حالت نشون میده 

یه چیزی درونمون باعث میشه مثلا هم حساس باشیم، هم بی اعتماد به نفس ، هم افسرده هم استرسی هم هزاران حالت دیگه 

باید ببینی ریشه ی همه اینا از کجا اومده

هیچی توی این دنیا نیست دلیل و ریشه نداشته باشه 

توی وجودت بگرد ببین ی باعث شده همزمان هم اعتماد به نفس نداشته باشی، هم استرس زیادی داشته باشی هم اتفاقات بیرونی روت زیاد اثر بزاره 

و اینکه آره مشکلاتی که از سر میگذرونیم باعث میشن کم کم روح و روانمون پوسیده شه، اما درسایی تو همون مشکلاته که باعث میشه جای رشد پیدا کنی

به قول مولانا از همان جا که رسد درد همان جاست دوا

توی دردات بگردی راه حلم پیدا میکنی

و بازم میگم درباره روح و روانت آگاه شو 

خود آگاهی داشته باشی از پس هر چیزی بر میای 

God؛