2777
2789

واقعا من سوالات سخت عقائد رو ول کنم و بیام اینو پاسخ بدم؟

کلا بی توجهی وقتی میکنی به هر چیزی چون انتظار نداری از آن شخص یا آن شی یا خواسته یا هر چیزی مثلا پشت چراغ قرمزی وقتی توجه نکنی زمان زودتر میگذره و چراغ زودتر سبز میشه واست 

اینم همینه چه مرد چه زن چه فرزند چه والدین 

وقتی انتظار نداشته باشی از کسی یا همین بی توجهی هم شاید جزئش باشه و آن شخص کمی توجه می‌کند به شما یا جذب شما می‌شود به چشم شما می‌آید 

این نظر شخصی من بود تا حدی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه دخترام جواب بدن؟🥹

میخوام ی چی بگم نمیدونم ربط داره ب این تاپیکتون یا ن 

ولی وقتی شما آرزوی داشتن چیزیو داری بعد کلی تلاش بهش میرسی بیشتر حواست بهش هست ولی خب بعد یه مدتی برات عادی میشه خیالت راحت میشه تو مشتته آقایون هم همینطور وقتی بدستت میارن؛ متوجه اینم بشن دوسشون داری خیالشون راحت میشه میتونن کنترل کنن ولی وقتی بهشون بی محلی میکنی نگرانن و میخوان بیش‌تر تلاش کنن تو مشتت بگیرنت بهت مسلط بشن و با خودشون میگن الان سرش کجا گرمه میخوان رقابت کنن نکنه جای بهتری هستی🤷🏼‍♀️