2777
2789
عنوان

دوستمم

39 بازدید | 2 پست

یکی از دوستای صمیمیم جدیدا ذات واقعیش واسم داره رو میشه 

تازگیا متوجه شدم که راجب زندگیش خیلی بهم دروغ گفته بود حتی یکبار بهش گفته بودم که فلانی من اینو میدونم‌راجبت کلی دعوا انداخت که نه اینطوری نیست و...

بعدا دیگه دستش رو شد منم به روش نیاوردم 

همیشه سر کوچکترین چیزا بهم‌دروغ میگه تا وقتی دورش خلوته هیچکی نیس دور و بر من میپلکه ولی امان از وقتی که چند نفر ادم دورش باشن بود و نبود من واسش مهم نیست 

همیشه سر هدفام مسخره ام میکرد میگفت بشین تا بشه 

تو دانشگاهمون ینفر بود من ازش خیلی بدم میومد و این متقابل بود 

و دوستمم اینو میدونست ولی با این حال با این فرد رفته بود تو رابطه و بعد چند ماه اومد بهم گفت که اره من با اینم‌بهت نگفتم‌که ناراحت نشی 

سر این ماجرا درکش کردمو گفتم اوکی حتما دوست داشته طرفو 

جدیدا فهمیدم که اینا قبل اینکه برن تو رابطه باهم دوست بودنو من خبر نداشتم فقط 

یکی دوبار با اون طرف قهر کرده بود باز میومد دور برمن میپلکید از اون طرف بد میگفت وقتی اشتی میکردن میشد ادم قبلی

دیگه واقعا از دستش خسته شدم شما بودید چیکار میکردید؟

هروز خدا میبینمش نمیدونم چطوری رابطمو باهاش قطع کنم 

بنظرتون چیکار کنم ؟

بلاکش کن و بهش بگو نمیخوام باهات دیگه ارتباط داشته بتشم یاد بگیر ادمای سمی تو زندگیتو حذف کنی تا فکرت اروم باشه این ادم ایقد دروغ گفته والا دشمن ادمم ای کارا نمیکنه تو اسمش گذاشتی دوست 

بلاکش کن و بهش بگو نمیخوام باهات دیگه ارتباط داشته بتشم یاد بگیر ادمای سمی تو زندگیتو حذف کنی تا فکر ...

واقعا قبل این نمیدونستم همچین ادمیه ،خیلی شدید ارتباطمو باهاش کم کردم ولی خب باز همو میبینم پرور پرو میاد میگه چیزی نبود 

من منطوری نداشتم 

بهم احترام‌بزارم و..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.