2777
2789

بابام وضعش بد نیست ولی برا کادو عروسی بهم کادو رع سکه داد از اونطرف کادوهایی ک بهمون دادن هم حس میکنه کم کرده بهمون داده 

همش سرکوفت و سرزنشم میکنه بابت اینکارش یا از لحاظ مالی یچی ارزون برام بگیرن اذیتم میکنه با حرفاش میگع تو طرف اونا نباش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیرت میکنه این ادم.. مگ بخواطر پول بابات تورو گرفته

همش میگه برا پولش نبستم چرا اینجوری میکنه بابات دیشب به بابام خندید قلبم اتیش گرفت 

البتع بابامم خیلی منو بی ارزش مبکنه چون همه میدونن داره 

اصلا نمیدونم چجوری رفتاز کنم

مثلا سعی کن اگه منطقی ایراد گرفت قلبت آتیش نگیره.

این یه مثال بود فقط قصد داشتم عمق مطلب روبگم.

اون احساس میکنه جایگاهش از سمت شما رعایت نمیشه.

اکثر قهر هاش به همین خاطر هست.

چه بحث خاطر کادو ها.چه بحث ناهار که احاس کرده به حرفش گوش ندادی.سرک کشیدن تو کارت.و....

نمیدونم حق با کیه صرفا حدس زدم احساس اون این هست.

و احتمالا این ها رو بتونی بابیشتر حرف گوش دادن و احترام مدیریت کنی

ببین چون خانم ها احساسی هستند خیلی از طرفداری هاشون هم بر این اساس هست.و توقع دارن آقایون هم همین جوری باشن.مثلا این که من چون خانمش هستم باید حتما نظر من ارجح باشه نسبت به دیگران.چون خانمش هستم حتما باید دوستم داشته باشه.حتما باید از من حمایت کنه.حتما باید تو بحث های مادر شوهر و خواهرشوهر و جاری و خانم همسایه و... طرف من رو بگیره. حتی اون هایی رو که من دوست دارم رو دوست داشته باشه و اون هایی رو که بدم میاد اونم بدش بیاد.

ولی آقایون بیشتر منطقی فکر میکنن و برای موارد فوق باید دلیل منطقی باشه مثلا نظر خانمش زمانی ارجح میشه که واقعا به طور منطقی حرفش حساب باشه.زمانی دوسش داره که واقعا دوست داشتنی باشه.زمانی حمایتش کنه که واقعا مظلوم باشه نه فقط جلو بقیه.تو دعواها زمانی طرفش رو میگیره که واقعا حق با این باشه.و....

حالا شما اگه واقعا منطقت میگه حق باشوهرت هست اصلا هیچ نگو و الکی از پدرت دفاع نکن. و سعی کن احساساتت کنترل کنی.

اگه حق با پدرتون هست آروم و منطقی دلایل رو بیان کنید.

البته چون اول زندگی هستید و با دو خانواده متفاوت  بلاخره دید گاهتون و دلایلتون یه کم با هم متفاوت هست.سعی کنید با گذشت زمان به هم نزدیکش کنید