2777
2789
عنوان

موهای زائد

345 بازدید | 21 پست

بچه ها من موهای صورتم خیلی زیاد شده یه دفه دکلره کردم ولی حساسیت داشتم بهش صورتم دونه های سفید و قرمز در اومد بعد بندم خیلیا میگن بده و اینا خودمم دوست ندارم بند بندازم بعد میخوام دستگاه لیزر بخرم به نظرتون خوب هست دستگاهش یا ن با که کلن راه دیگه ای میشناسید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم لیزر واسه صورت ریسکه بهتر با روشهای دیگه امتحان کرد

رفتم دکتر گفتش لیزر ولی گفت چون هجده نیستی باید پدر مادرت اجازه بدن بعد لیزر کنی پولشم زیاده ولی یه لیزرای خونگی هست بهش میگن ای پی ال میخوام از اونا بگیرم

من خودم می‌خوام برم لیزر.ولی می‌ترسم برم این همه هزینه کنم آخرش برگردن دوباره.چون هزینه کل لیزر بدن ...

من فقط واس صورتم میخوام بقیه بدنم موهاش زیاده ولی خو اونارو میشه با اپی لیدی برداشت ولی صورت پوستش حساسه نمیشه با هرچی انداخت ادمم میترسه زیادتر بشه 

رفتم دکتر گفتش لیزر ولی گفت چون هجده نیستی باید پدر مادرت اجازه بدن بعد لیزر کنی پولشم زیاده ولی یه ...

یه بارم نوره رو امتحان کن خوب هم ارزونه هم خطر نداره هم اینکه پوستو صاف صاف میکنه

ببیار ای نم نم باران زمین خشک را تر کن سرود زندگی سر کن دلم تنگه دلم تنگه دلم تنگ
نوره که برای صورت نیست خیلی خطرناک هست  نکنه به صورت بزنید

من در حد دو سه تا نخود خیس میکنم حدود سه دقیقه میزنم بخدا خیلیم راضیم  

ببیار ای نم نم باران زمین خشک را تر کن سرود زندگی سر کن دلم تنگه دلم تنگه دلم تنگ