2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبره اینهمه تاپیک در مورد این موضوع؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من نگا میکنم سوراخه گرده بعد پشت سوراخه یه چیز صورتی رنگ هست

همون دور سوراخه اون پرده است دیگه دور سوراخ کامل گرد باشه یعنی پرده سالم ولی اگه دورتا دور سوراخ تیکه تیکه باشه یعنی حالت ستاره ای و چروکیده یعنی اینکه پرده پاره شده

همون دور سوراخه اون پرده است دیگه دور سوراخ کامل گرد باشه یعنی پرده سالم ولی اگه دورتا دور سوراخ تیک ...

بعضیام به شکل نیمه ماه 

شکل ثابتی نداره 

ولی اگ بعصیا هستن ی قمستش تیک تیکش 

ولی کامل باز باشه شکل ستاره بگیره یعنی رابطه داشته

خب یعنی نوعش هلالیه دا بزن نت عکس پرده رو ببین کامل نشون داده تفاوت سالم و پاره رو

اخه میگن همون گرده بضییه هرچی 

یه چیز دورتادورشو گرفته من پشتش گرفته نمیدونم

بعضیام به شکل نیمه ماه شکل ثابتی نداره ولی اگ بعصیا هستن ی قمستش تیک تیکش ولی کامل باز باشه شکل ستار ...

اره حالا چرا گیر دادی به اونجا دختر😂😂😂منم دوسال پیش درگیر بودم هی میرفتم جلوی اینه خودمو معاینه میکردم وسواس فکری داشتم 😂😂😂

اره حالا چرا گیر دادی به اونجا دختر😂😂😂منم دوسال پیش درگیر بودم هی میرفتم جلوی اینه خودمو معاینه م ...

منم الن اینطور شدم😐 

واقعا کاریم نکردم ولی میگم نکنه نداشته باشم😐