2777
2789
عنوان

شب عیدی چیکارمی کنید؟حوصلمون سررفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 288 پست
والا داشتم شوهر تور میکردم فردا هم مسافرم به هیچ کاریم نرسیدم تازه الان اومدم وسیله جمع کنم دیدم پ ...

حالا افتادتوی توریانه؟؟😂

سفربسلامت عزیزم😍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی دونم شبهای عید به جای اینکه شادتر باشم چرا غمگین ترم  نکنه جودم یا کافرم خودم هم خبر ند ...

من از تعطیلی خوشم نمیاد برا همین تعطیل باشه غمگینم. حالا میخواد عید باشه یا شهادت

عه قابلیت های نی نی سایت رو دیر شناختم ..حیف فرصتایی که از دست رفت!!!

اره دیگه 

قسمت منم این بود تو نی نی سایت شوهر کنم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

اومدم سفر بخدا مغزم داره میترکه😭😱😭

خاله ام‌میگه چقد میخوری ۵۰‌کیلوام قدم ۱۷۰😭

دختر خالم ۱۶۰ وزنش ۷۰

بعدم‌الان‌مادرم شام‌پخته روغن حیوانی ریخته نخوردم‌گشنه موندم

انگاری اضافیه ام😔😔😔

خوبه من آوردمشون

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
حالا افتادتوی توریانه؟؟😂 سفربسلامت عزیزم😍

اره بابا چه جورم😂😂😂😍😍😍

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

پسرم با كلي زور خوابيد دراز كشيدم استراحت كنم البته بيرون بوديم رفته بوديم دور دور

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹