2777
2789
عنوان

سزارین

186 بازدید | 17 پست

بچه ها خواهرمن بعداز هفت روز زایمان اونم ازنوع سزارین امروز رفته بخیه هاش وکشیده ویهو بعداز کشیدن بخیه دچار خونریزی شدید ازناحیه بخیه میشه ودوباره بستریش میکنن ضمن اینکه کمی هم بالای بخیه هاش متورم بوده حالا من خییییلی نگرانشم کسی بوده اینجوری شده باشه دکترش گفت چیزی نیست وخونابه بوده که اومده بیرون ۲۴ساعت تحت نظر باشه بهتره لطفا کمکم کنید 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده روز بعد سزارین کشیدم و مشکلی نداشتم.شاید عفونت کرده بوده ک متورم شده

نه عفونت نداشت 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یکی از نزدیکان ما هم همینجوری بود تا یکماه از محل بخیه هاش خونریزی شدید داشت به حدی که نوار بهداشتی استفاده می کرد و میگفت همین جوری خون لخته و خونابه میاد و دکترا هم میگفتن اشکالی نداره.

به حدی خون ازش رفت که پلاکت خونش اومده بود پایین کلی وقت مریض بود

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
یکی از نزدیکان ما هم همینجوری بود تا یکماه از محل بخیه هاش خونریزی شدید داشت به حدی که نوار بهداشتی ...

ازکجاش خون میومد محل بخیه یا واژن ؟؟

از محل بخیه عزیزم  همین طور متورم بود و مثل اینکه سر حیوان را بریده باشن خون میومد خون لخته بی ...

بستریش نکردن ؟؟؟

صد در صد عفونت کرده بوده 

نه آزمایشم گرفتن عفونت نبود مثل اینکه خون جمع شده بوده پشت بخیه هاش