2777
2789
عنوان

رفتارم خیلی بچگونس با شوهرم

304 بازدید | 11 پست

دختر پخته ایم ولی برا ازدواج نه 

حالا تازه شده من ۲۰ سالمه عاشق شوهرم و زندگیم هستم 

ولی رفتارم خیلی بچگونه س خیلی 

از خودم متنفر شدم از رفتارام

لطفا هرکی هر سیاستی بلده یادم بده

درخواست بدمم?

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتون هم زیاد نیست ، اگه گاها رفتار بچگانه یا نامربوطی انجام میدید خرده نگیرید همین که خودت متوجه میشی یعنی دیگه تکرارش نمیکنی

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

هیچی بلد نیستم همش بلدم غر بزنم همش بلدم زندگی رو تلخ کنم تو تاپیکای قبلیم هستش

فکر کنم تازه ازدواج کردی درسته ؟؟، من ۴ ساله ازدواج کردم الان  یکسری کارام مثل شماس اما قشنگ متوجه هر رفتاری که داشتم برام تجربه شده ، سال به سال احساس میکنم پخته تر میتونم رفتار کنم

مجردم .... اما این یکی از رموز زندگیه ...قبل هر حرفی چند ثانیه بهش فکر کن حتی حرفای عاشقانه .... هم ...

اخه یه سری وقتا نمیشه خیلی فکر کنی ، و گاهی اصلا میبینی عصبانی دست خودت نیس ، 

اما واقعا اگه اینجوری هستی خیلی خوبه ، منم خیلی سعی میکنم ولی خیلی وقتا نمیشه اصلا و بعدش پشیمون میشم 

اخه یه سری وقتا نمیشه خیلی فکر کنی ، و گاهی اصلا میبینی عصبانی دست خودت نیس ، اما واقعا اگه اینجوری ...

درست میگی عزیزم ولی اکثر وقتا میشه چند ثانیه فکر کرد .. حتی کنترل عمل و و حرفایی که از دهن آدم خارج میشه هم مهارته ... که خودم بعد یه عالمه دنگ و فنگ یاد گرفتم ... به اینا میگن تدبیری من کسی میشناسم تو عصبانیت شوهرش فقط سکوت میکنه اما بعد همون شوهر به خودش اجازه خیلی کارا رو نمیده و میاد عذر خواهی