2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت تو باید بازیگر میشدی

423 بازدید | 35 پست

مقصر خودمم که همش غر میرنم همش ایراد میگیرم 

هرکسی تو مهمونی جایی به من تیکه مینداخت میرفتم به مادر همسرم میگفتم و گریه میکردم با همسرم کوچیک ترین دعوا میشد خونه شون انقدر گریه میکردم خودمو میکشتم 

یه تایمی گریه شد ترفندم واسه این که بیشتر دوسم داشته باشن و مزلوم باشم تا این که این سری آخر مادر شوهرم گفت تو باید بازیگر میشدی از بس خوب گریه میکنی و فوری گریه ت درمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

😂😂😂 الهی دورت بگردم 

غلط کرده این حرفو زده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
2790
2778
2791
2779
2792