2777
2789
عنوان

ازدواج راه دور با عشق

605 بازدید | 30 پست

بچها من در هرصورت اگر با عشقمم ازدواج نکنم حداقل ۱ساعت ونیم از خانوادم دور میشم

عشقم ۷ساعت راهه با خانوادم

دلم گرفته🫠دارم پشیمون میشم

تو فکر کاتم

ولی میگم اگز کات کنم چجوری همچین مرد خوبی پیدا کنم🥺

میشه راهنماییم کنید

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگه خیلی خوبه شرایطش و خودش 

می ارزه 

من ک پشیمون نشدم هیچ وقت 

واقعا اینحوری دیگ پیدا نمیشد برام 

حالا عشق و علاقه بکنار 

مامانم میا 

من میرم 

رفع دلتنگی میشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خیلی خوبه شرایطش و خودش می ارزه من ک پشیمون نشدم هیچ وقت واقعا اینحوری دیگ پیدا نمیشد برام حالا ...

چندساعت راه دارین؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

هفت ساعت با ماشین

🥲🥲میترسم 

خیلی ترس افتاده بع دلم

یعنی فقط بخاطر راه دور میخای ازش بگذری؟ 🫠

خوشی زده زیر دلم😑

اگ انسانیت داشته باشه خوبه ولی باید باهاش قرار بزاری هر یکی دوماه بیای خونتون و قبل از ازدواج چند ما ...

باهاش طی کردم

ولی یهویی ترسیدم

🥲

میگم با یکی ازدواج کنم حداقل ۲ ساعت راهش باشه نه ۷ساعت

🥲🥲میترسم خیلی ترس افتاده بع دلم

چرا ؟ 

البتع راه دور ک میری باید شوهرت نامبر وان باشع 

مرد معمولی بدرد ازدواج راه دور نمیخوره 

تنهایی و بی کسی 

خیلی سخته 

چشمت به در باشه فقط شوهرت درو روت باز کنه 

مخصوصا اگ اهل بیرون رفتن و شاغل نیسی 

و اگه شوعرت اهل تفریح نباشه 

فقط فقط باید درونگرا باشی بتونی کنار بیای 

اگه همون ماهای اول بیفتی فکر و خیال دیگه نمیتونی بم‌ونی 

من با اعتماد و علاقه کامل و بدون شک ازدواج کردم 

فکر و خیال نمیکنم و درونگرام 

اگه اینجور نیسی واقعا سخته 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
مام یکی از آشناهامون دوره گاهی میاد سر میزنه مثلا 1 یا 2 ماهی یبار ولی بازم خودت میدونی

من بهش گفتم ماهی ی بار باید منو ببری 

ی بارم خانوادم بیان

قبول کرده🫠

چرا ؟ البتع راه دور ک میری باید شوهرت نامبر وان باشع مرد معمولی بدرد ازدواج راه دور نمیخوره تنهایی و ...

من اره درونگرام

خانواده اون خیلی اهل رفت و امدن

هرشب مهمونی و دورهمی دارن

میدونم اونجا باشم همش باید به نحوی از دست اونا فرار کنم😂😂

همین الانشم دانشگاهم از خانوادم دوره ولی هر هفته میام خونه🫠اونجوری نهایت ماهی یک بار🥲

باهاش طی کردمولی یهویی ترسیدم🥲میگم با یکی ازدواج کنم حداقل ۲ ساعت راهش باشه نه ۷ساعت

حالا صد در صد قراره بیاد خواستگاری؟

من ۴ ساعت اختلاف مسافت داشتم بعد اومد خواستگاری ۲ ماه رفتیمم مشاوره ولی ۲۰ روز ب عقد بهم خورد ..

بخاطر همین میگم تا وقتی مشکل پیش نیومده حرصشو نخور امروزتو زندگی کن