2777
2789

عرض کنم خدمتتون که نزدیک امتحان های میان ترم و پایان ترم که میشه من میدونم باید خودم رو آماده کنم که نزدیک به ۶۰۰ تا برگه تصحیح بشه😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معمولا معلم های مدارس پسرانه یک شلنگ فشار قوی از خونه شون برمیدارن برای تنبیه بدنی بچه ها .مثلا شلنگ ...

اون مال قدیم بوده الان باید صداشون کنی

آرتام جان عزیزدلم چرا مشقاتو ننوشتی😂😂

@hamed1370    

جوابتو دادم سوختی تایپیک قفل میکنی خواهر😂😂😂

من تو این سایت امثال توی ندید بدید رو زیاد دیدم که نمیتونی قبول کنی چیزی که تو نتونستی به دست بیاری رو یه دختر داشته باشه😂

سوزش رو میزارم پای ناراحتی از تحصیل در رشته ای که تو ایران هیچ آینده ای نداره و همشون اسنپ کار میکنند😂😂مهندس برو با ۲۰۷ عشق کن 😂😂

@hamed1370    

آخه بدبخت چرا قفل میکنی بزار همونجا بیام خودت و مادرتو مستفیض کن حلال زاده😂😂

سوختی؟ از پماد استفاده کن نمیتونی هضم کنی چیزی که تو یه عمر کار کردی بخری رو پدرم برای من تو یه شب خریده؟ خب به درک 😂

امیدوارم یه دختر مثل خودت بیاد تو زندگیت که سقف آرزوهاش در حد یه ۲۰۷ باشه😂😂

دیگه هم جوابتو نمیدم چون تو تایپیکت شغل مادرت رو اسپویل کردی مهندس😂😂آررره😁

حالا تا صبح ریپلای کن دوباره قفل کن دیگه ج نمیدم تا بسوزی😂